Så mycket kostade Edvin Törnbloms jacka på ELLE-galan – sanslösa prislappen

Edvin Törnblom
Edvin Törnblom - Foto: Christine Olsson, Anders Wiklund/TT
Dela på Pinterest
Edvin Törnblom var en av alla kändisar som dök upp på årets upplaga av ELLE-galan. Han bar en extravagant specialdesignad jacka med släp. Nu avslöjar han sanslösa priset på plagget.

Komikern och programledaren Edvin Törnblom, 28, gjorde succé med sin föreställning ”Bögen är lös” som sålde slut på arenor runt om i Sverige. Han är även högaktuell som programledare i vårens säsong av ”Bachelorette” samt driver den populära podcasten ”Ursäkta” ihop med Johanna Nordström

Att karriären tuffar på som tåget för Edvin råder det ingen tvekan om. Han har tidigare berättat om hur mycket han tjänar på podcasten varje vecka och nu avslöjar han även hur mycket hans outfit på ELLE-galan kostade. 

Edvin Törnblom på ELLE-galan 2024. Foto: Anders Wiklund/TT

Så mycket tjänar Edvin Törnblom på podden 

När Edvin under hösten 2023 medverkade i SVT-programmet "Min sanning" med programledaren Kristian Luuk, i spetsen berättade han om arbetet med podden. 

– Det är dränerande. Men i slutet av dagen sitter vi som bästa kompisar och pratar en timme i veckan. Det finns folk som har värre jobb, säger Edvin Törnblom.

Kristian blir då nyfiken på vad han tjänar på podden varje vecka och Edvin vill först inte avslöja en summa. 

– Man tjänar bra, väldigt bra, säger Edvin.

När Kristian Luuk ber honom specificera hur mycket det är svarar han att han inte vet. Men Kristian fortsätter att pressa på. 

– Får du 100 000 i veckan?, frågar programledaren. 

– Typ. Jag är jättedålig ekonomiskt, men det är väl det i runda slängar, svarar Edvin Törnblom till slut.

Edvin Törnbloms extravaganta outfit på ELLE-galan

I april 2024 gick den glamourösa ELLE-galan av stapeln och Edvin var givetvis på plats på röda mattan. Han bar ett par blåa jeans och en vit t-shirt men plagget som stod i fokus var jackan! 

Han hade på sig en extravagant specialdesignad beige jacka med släp som definitivt drog till sig blickar. Stylingen stod Sebastian Hammarberg för, som går under namnet stylebyseb på Instagram, och brukar klä bland andra Bianca Ingrosso, Molly Sandén och Tilde da Paula Eby.

På Instagram fick Edvins följare hänga med i förberedelserna och fick se fler bilder från galan. 

Priset för Edvin Törnbloms jacka från ELLE-galan

Veckan efter galan diskuterades kläder och händelser från kvällen i podcasten ”Ursäkta”. Där kunde Edvin även dela med sig av prislappen för jackan och berättade att det varit stort intresse för jackans pris. Han ber Johanna Nordström gissa vad hon tror. 

– Jag tror att den går på 25 tusen, gissade hon. 

– Jag vet inte ännu. Jag har inte fått fakturan. Vi bara körde, avslöjade Edvin. 

Johanna blir chockad över att Edvin inte tagit reda på den viktiga detaljen och påpekar sedan att Edvin valde ett dyrt tyg till jackan. Hon ändrar därför sin gissning med några tusenlappar. 

– Då tror jag 45 tusen. 

– Jag tror också 45 tusen. Minst. 100 kanske.