Amanda Schulman brännskadad – otäcka bilden: ”Väldigt farligt”

Amanda Schulman har råkat ut för en olycka i köket
Amanda Schulman har råkat ut för en olycka i köket - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Amanda Schulman har råkat ut för en rejäl brännskada efter en olycka i köket.

Superentreprenören Amanda Schulman har många strängar på sin lyra. Tillsammans med sin syster Hannah Widell grundade de bolaget Perfect Day Media 2011. Efter elva års verksamhet sålde de bolaget till  Pophouse Entertainment 2022.

Sedan systrarna sålde bolaget är de inte längre verksamma i företaget, utan fokuserar på andra projekt. De driver bland annat skönhetsvarumärket All I Am Beauty, är populära profiler på Instagram och driver podcasten "Fredagspodden" som de haft sedan 2012. 

Läs mer: Amanda Schulman avslöjar nya utseendeförändringen: ”Som Kylie Jenner”

Det går även bra för Amanda på det privata planet. Hon är sedan 2010 gift med Alex Schulman och tillsammans bor de på Östermalm i Stockholm, i en lägenhet på 180 kvadratmeter. Paret har även barnen CharlieFrances och Louie och familjens hund, Fonzie. 

Alex och Amanda Schulman 2023. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Läs mer: Amanda visar upp sin och Alex Schulmans lyxvåning – se bilderna

Så träffades Alex och Amanda Schulman 

Paret träffades i samband med ett jobbevenemang sommaren 2008 och bara tre veckor efter att de började träffas blev de gravida. När Alex gästar Malou von Sivers i "Malou möter" berättade han om sina känslor när Amanda blev gravid så snabbt. 

– Jag minns hur glad jag var när hon blev gravid efter bara tre veckor: "Nu har jag henne, nu kan hon inte eller det kanske hon kan, men det är mycket jobbigare att lämna mig", säger Alex. 

– Hon var också en knäppis, tillägger Alex och berättar att han och Amanda, under en av sina första dejter, hoppade på en båt där det hölls en bröllopsfest för personer de inte alls kände. 

Alex driver även han en podcast tillsammans med Sigge Eklund, ”Alex och Sigge”, där han med jämna mellanrum berättar om knäppa saker hans hustru gör. Det är allt från att skapa kaos i diskmaskinen till att kasta tuggummin på golvet i bilen samt råka skrapa upp lacken i bilen. Medan Amanda själv påstår att skadan på bilen är rentav otur. 

Alex och Amanda Schulman 2010. Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

Amanda Schulman visar upp brännskadan 

Nu har oturen varit framme för Amanda igen. Nyligen publicerade hon en bild på sin Instagram story där hon visar upp sin rejält omplåstrade arm. 

”Blev brännskadad på armen och lite i ansiktet i lördags av kokande stekfett. Laga inte mat kids, det är tydligen väldigt farligt”

Hon tillägger att hon tycker synd om sig själv och passar därför på att tröstshoppa. 

Foto: Instagram/@mandyschulman