Så mycket kostar Lovisa Wallins lyxboende i Spanien – saftiga summan

Lovisa Wallin
Lovisa Wallin - Foto: Instagram/@lojsanwallin, Daniel Bengtsson/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Lovisa ”Lojsan” Wallin är på semester med familjen och har hyrt en riktigt lyxig villa i Marbella. Se bilderna inifrån huset här!

Influencern Lovisa Wallin har gjort sig känd på sociala medier för sin glamourösa men relaterbara livsstil. Tillsammans med sambon Buster Reuterswärd bor de i ett stort hus strax utanför Stockholm med sina tre barn Todd, Tintin och Ted

På Instagram delar Lovisa med sig av vardagslivet som trebarnsmamma, men även lyxiga resor, fina kläder och dyra inköp. 

Lovisa Wallins lyxgåva från pojkvännen  

I juni 2023 fyllde Lovisa 30 år och det firades med pompa och ståt, i Frankrike med ett helt gäng nära och kära. På födelsedagen fick Lovisa en riktigt fin present av sin kära sambo och Lovisa kunde inte hålla tårarna tillbaka när hon öppnade presenten. 

I podcasten ”Måndagsvibe, som Lovisa Wallin driver med influencern Hanna Friberg, berättade hon om känslorna när hon öppnade presenten som visade sig vara en dyr väska från Hermés. 

– Folk må säga hur ytligt och äckligt det är att bli så rörd, men för mig är det här en väska jag velat ha så länge och som jag aldrig har tänkt att jag kommer få eller ens köpa, säger hon och tillägger sedan:

– Jag känner mig så lyxig, och jag älskar det. 

En ny Birkin-väska ska vara nästan omöjlig att få tag på. På lyxsajten Vestiaire kan man köpa liknande väskor för uppemot 300 tusen kronor – och då är de begagnade. 

Bilderna inifrån Lovisa Wallins semesterhus i Marbella 

Lovisa Wallin har alltså en ganska extravagant livsstil med mycket resor och dyra väskor. Under våren har familjen begett sig till varmare breddgrader och har bosatt sig i Marbella under ett par veckor i april och maj. På Instagram har Lovisa publicerat en del bilder från det lyxiga semesterhuset. 

I podcasten ”Lojsan och Buster”, som Lovisa och Buster driver ihop berättar de mer detaljer om huset. 

– Akustiken i det här huset är som en kyrka, säger Buster och Lovisa fyller i: 

– Det är alltså 13 meter i takhöjd, det är så otroligt stort så allt ekar. 

Paret har även en del besök av familj och vänner, och givetvis har även dem publicerat bilder från huset. 

Så mycket kostar Lovisas spanienhus

I Lovisas andra podcast ”Måndagsvibe” som hon har tillsammans med Hanna Friberg, berättade influencern i januari om hur mycket huset kostade. 

– Vet du hur dyrt det har blivit att hyra hus i Spanien?, frågar Lovisa och berättar att huset de hyrde förra gången familjen var i Spanien hade kostat en halv miljon kronor att hyra i sex veckor under våren 2024. 

– Det gick från att vi hade en budget på 80-100 tusen, vilket är rätt orimligt. 

Vidare berättar Lovisa att hon fått en del husannonser skickade till sig som låg inom deras ursprungliga budget. Men att inget av alternativen kändes rätt. 

– Jag är ledsen, men jag kan inte lägga så mycket pengar på något som inte känns perfekt. 

Hon fortsätter: 

– Nu har vi hittat det perfekta huset. Jag är så peppad. 

Exakt hur mycket huset kostade att hyra under de sex veckorna familjen är där, avslöjar hon inte. Men man kan nog anta att familjen fått betala en hel del för spaniensemestern.