Influencern friade till fem år yngre pojkvännen: ”Mitt livs kärlek”

Angelica Blick friade till pojkvännen
Angelica Blick friade till pojkvännen - Foto: Instagram/@angelicablick, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Influencern Angelica Blick och pojkvännen Jesper Lindstrand gick båda ner på knä och friade till varandra – utan att den andra visste om det.

Influencern Angelica Blick, 33, började blogga om sitt liv redan 2008 och växte sedan snabbt till en av Sveriges främsta modebloggare. Genom åren har hon kammat hem priser som “årets modeblogg”, “årets bäst festklädda” och “årets internationella blogg”. Angelica har en stor internationella följarskara med över en miljon personer som följer henne på Instagram. 

Angelica Blick på ELLE-galan 2017. Foto: STELLA Pictures

Sommaren 2022 blev influencern tillsammans med Jesper Lindstrand, 28. I augusti 2023 delade hon ett klipp på de tillsammans och skrev:

”Ett år med min bäver”.

Angelica Blick och pojkvännen friade till varandra 

Drygt två år senare har paret gått från att vara pojkvän och flickvän till att nu bli fästman och fästmö! 

På Instagram delade Angelica Blick nyligen en video på när både hon själv och Jesper gick ner på knä framför varandra och frågade den andra om de ville dela resten av livet tillsammans.

I videon syns Jesper först gå ner på knä. Angelica springer då iväg och hämtar en ask hon också.

Dagen vi båda friade till varandra utan att veta om de andras planer. Jesper, du är mitt hem, mitt hjärta, mitt trygga utrymme och mitt livs kärlek. Den mest värdefulla gåvan i livet är att ha ditt hjärta”, skriver Blick i inlägget. 

[instagram:C6WYb7doE7h

Till Aftonbladet skrev Angelica om chocken: 

Vi båda blev väldigt chockade! Det va så sjukt! Ingen av oss hade den blekaste aningen om den andres frieri haha! De kanske känns som att vi stageat det men det har vi absolut inte. Vi var båda i chock haha”, skriver Angelica till Aftonbladet.

Angelica Blick bröt förlovningen med exet 

Innan Angelica Blick träffade Jesper var hon i en längre relation med André Bånghäll. Paret var även dem förlovade men 2021 bröt de sin förlovning och gick skilda vägar. 

”André och jag är inte längre ett par och det gör ont i hjärtat om och om igen att skriva den meningen. Vi har kämpat under en tid som många gör och vi kände att vi inte kunde fortsätta så”, skrev hon på Instagram då.