Inifrån Pernilla Wahlgrens lyxhus i Marbella – se bilderna här

Pernilla Wahlgrens lyxhus i Marbella
Pernilla Wahlgrens lyxhus i Marbella - Foto: Stefan Jerrevång/TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren har ett lyxigt och härligt semesterboende i Marbella som hon gärna åker till. Se bilderna inifrån villan här!

Det går bra för Pernilla Wahlgren, 56, som precis varit ute med sin turné ”Pernilla Wahlgrens happy ending”. I juni kommer vi även se henne återta sollidenscenen för att för andra året i rad vara allsångsledare i ”Allsång på Skansen”. 

Sedan 2016 har svenska folket även fått följa med i hennes liv i den realityserien ”Wahlgrens värld”. Där har vi sett henne träffa kärleken Christian Bauer, bli en fästmö, sälja sitt gröna hus på Lidingö för att flytta in i den egendesignade lyxvillan ”Villa Wahlgren”. 

Tittarna har även fått hänga med i Pernillas köp av semesterboenden!

Pernilla Wahlgrens husköp i Spanien 

Året var 2018 när Pernilla Wahlgren köpte sitt första hus i den spanska semesterstaden Marbella. Som hon gav namnet ”Casa rosa” eftersom att fasaden är just rosa. Villan hade även en stor tillhörande terass med utsikt över havet.

Pernilla hade ständigt besök av familj och vänner i det rosa huset och kände att boytan inte riktigt räckte till. Det låg även en motorväg i närheten som störde semesterron och hon kände att det var dags för något nytt. 

Lösningen på problemen? Pernilla köpte helt enkelt ett nytt hus under 2022. Det nya huset är större och har en egen pool samt en liten trädgård. 

Tidigare gick huset under namnet ”Casa de las Estrellas” men efter ett tag beslutade hon sig för att ändra namn. 

”Casa de las Estrellas heter det nu – vilket betyder Stjärnornas hus. Får se om jag behåller det namnet , eller hittar på nåt nytt… Kanske målar det rosa, & döper det till Casa Rosa 2. 0 ..?!” skrev Wahlgren då och poserar stolt framför dörren på sitt nya hus.

Några veckor senare skrev Pernilla att hon valt att byta namnet till “Casa piña”. Piña är det spanska namnet för ananas. Och med tanke på Pernillas förkärlek till ananas kändes namnet givet. 

Bilderna inifrån lyxhuset Casa Piña

Genom åren har Pernilla visat upp en hel del bilder från huset och sitt happy place, som hon själv kallar det. Och det är inte riktigt lika färgglatt som vi är vana vid att se Pernillas bostäder. 

Se bilderna här!