Pernilla Wahlgrens pik till Benjamin – framför alla: ”Sjuka i huvudet”

Pernilla Wahlgrens pik till Benjamin efter nakenchocken
Pernilla Wahlgrens pik till Benjamin efter nakenchocken - Foto: Stefan Jerrevång/TT, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrossos europaturné blev en bländande succé. Nu pikar Pernilla Wahlgren hans beteende.

Benjamin Ingrosso tog hela Europa med storm med sin ”Better days tour”, som besökte flertalet storstäder runtom kontinenten under våren. Turnén avslutades i Finlands huvudstad Helsingfors och nu har artisten en välförtjänt paus från turnélivet innan han om några veckor drar iväg igen – denna gång runtom i Sverige. 

Europaturnén blev minst sagt minnesvärd och händelserik. Inte minst i Madrid när artisten klev ut spritt språngande naken på scenen. 

Läs mer: Kändisarnas starka reaktioner efter Pernilla Wahlgrens bilder: ”Det ÄR...”

Benjamin Ingrossos nakenchock på scenen 

När Benjamin avslutat sin spelning i Madrid hoppade han raka vägen in i duschen, då han var dränkt av svett efter flera timmars framträdande. Men publiken var inte klara med kvällen, de ville se mer av Benjamin. Så artisten gick ut på scenen igen. Spritt språngande naken med endast en handduk som täckte hans privata delar. 

När Benjamin gästade Morgonpasset i P3 strax efter händelsen berättade han hur det hela gick till. 

– I torsdags efter giget hade jag klivit in i duschen, då jag trodde att jag var klar. Men folk skrek "en gång till, en gång till" så de hämtade ut mig igen. Det gjorde att jag fick stå helt dyngsur i handduk och köra en låt, berättar Benjamin. 

– Men vadå var du naken under?, frågade programledaren David Druid.

– Jag var helt naken under, säger Benjamin.

Han berättar även att han inte är blyg när det kommer till nakenhet och att i princip alla ljudtekniker som varit med under turnén har sett honom naken. 

– Alla ljudtekniker har ju sett min så kallade "jarre", berättade Benjamin och syftade på sitt könsorgan. 

– Jarre... haha, skrattade Linnea Wikblad

Foto: Instagram/@morgonpassetip3
Foto: Instagram/@morgonpassetip3
Foto: Instagram/@morgonpassetip3

Läs mer: Benjamin Ingrossos nakenchock på scenen: ”Var helt naken”

Pernilla Wahlgrens pik till Benjamin efter beteendet 

Benjamin är inte den enda i familjen Wahlgren-Ingrosso som varit på turné under våren. Även hans mamma Pernilla Wahlgren är högaktuell med sin sverigeturné ”Pernilla Wahlgrens happy ending”. Under turnéns sista stopp i Västerår valde ensemblen att pika Benjamin och skämta till det lite med publiken. 

Efter avslutad föreställning dyker nämligen hela gänget upp på scenen – enbart iklädda varsin handduk. 

”HEEELT SJUKT! SISTA FÖRESTÄLLNINGEN - och publiken slutade inte applådera!!! Och VI SOM REDAN BÖRJAT DUSCHA !!!! Vad är oddsen?!!!! Vi fick gå in på scenen och köra resten av applådtacket i BARA HANDDUKEN!!!!! Det är ju inte KLOKT så tokigt det kan bli!!! Ja, Benjamin Ingrosso ska minsann inte tro att han är den enda som kör i handduken för fullsatt salong…!”, skrev Pernilla på Instagram. 

Det är inte bara publiken på plats som jublar åt Pernilla och ensemblens skämtsamma pik till Benjamin. Även i kommentarsfältet jublar följarna, inte minst Benjamin Ingrosso själv. 

”Hahahhahahahahhahaha ni e fan helt sjuka i huvet”, skriver Benjamin. 

”Ni är helt fantastiska!!!! Bästa ni”, skriver en följare,

”Tack för en helt jäkla fantastisk show igår kväll. Jag adderade flera år till på livslinjen med tanke på att jag skrattade konstant i över två timmar”, hälsar en annan. 

”Skrattar redan så tårarna rinner. Och då har jag inte ens sett showen ännu..”, kommenterar en fjärde.