Klara Hammarström möts av kritik efter avklädda bilderna: ”Onödigt”

Klara Hammarström möts av kritik efter bilderna
Klara Hammarström möts av kritik efter bilderna - Foto: Claudio Bresciani / TT, Instagram/@klarahammarstromm
Dela på Pinterest
Klara Hammarström har publicerat en rad bilder från stranden, där artisten inte har någon överdel på sig. Nu möts hon av kritik.

Artisten Klara Hammarström, 24, har synts på olika scener genom åren. Hon har gjort succé i "Melodifestivalen" hela tre gånger, första gången 2020 då hon tävlade med låten ”Nobody”. Året därpå tävlade hon med bidraget "Beat of broken hearts" och året därpå med låten "Run to the hills". Och trots att hon aldrig vunnit har hon blivit väldigt populär hemma i sofforna. 

2020 blev artisten tillsammans med NHL-spelaren Alexander Holtz. Men i januari 2024 meddelade Klara att relationen tagit slut. Till Expressen berättade hon vid tiden att hon är nöjd över att vara singel och att det krävs en del för att hon ska gå in i en ny relation för tillfället. 

– Jag är så jävla nöjd med min status i livet, så det ska vara en riktigt jävla bra kille. Annars får det vara, sa hon till tidningen

Klara Hammarström och Alexander Holtz. Foto: STELLA Pictures/Charlotte Brunze

Läs mer: Klara Hammarström och pojkvännen har gjort slut: ”Så jävla nöjd”

Klara Hammarströms påstådda fling med Martinus  

Trots att Klara Hammarström inte tävlade i årets upplaga av musiktävlingen var hon en given gäst på den stora finalens efterfest. Där började rykten om en fling mellan henne och en av deltagarna cirkulera. 

Det var de norska tvillingbröderna Marcus och Martinus Gunnarsen, 22, som kammade hem vinsten i tävlingen och på efterfesten festade iallafall en av tvillingarna till det. Martinus blev nämligen uppvaktad av Klara under kvällen. Enligt Aftonbladets uppgifter sågs de lämna festen tillsammans, Martinus sa då: 

– Vi bara pratar. 

Till Norska VG berättade även Klara att de bara är vänner. 

– Martinus och jag är bara vänner. De är så välförtjänt segern! Jag har lärt känna killarna under turnén där jag har varit förband, så jag vet hur hårt de jobbar, sa Klara Hammarström till tidningen.

Om det blev någon romans mellan Klara och Martinus är fortfarande obekräftat. 

Klara Hammarström på Melodifestivalen 2024. Foto: Claudio Bresciani/TT

Klara Hammarström får kritik efter avklädda bilderna 

Det är inte bara på scenen eller påstådda flörtar som Klara skapar reaktioner kring. Nyligen publicerade hon en serie bilder på Instagram som möttes av en del kritik. 

Klara ligger nämligen i en solstol på bilderna och det folk reagerar på är att hon har inte på sig någon överdel på sig. Istället har hon täckt brösten med emojis eller sin solhatt. Och det är minst sagt blandade åsikter om bilderna. 

”Vad försöker du uppnå med detta?”, undrar en följare. 

”Jag som mamma som vet att du har så många unga tjejer som följer dig och ser dig som en förebild så tycker jag att detta är onödigt.”, skriver en annan. 

”Vad är det här helt ärligt”, skriver en tredje. 

Men Klara möts även av många positiva kommentarer och följare som skriver att hon får göra precis som hon vill, och även försvarar henne mot de som skriver kritiska kommentarer. 

”Tänk att man kan bli så kränkt och upprörd över en annan människas kropp. Finns både avfölj och blockerings funktioner. Eller varför inte kasta telefonen i väggen så slipper ni slita av er håret över att en kvinna gör vad hon vill med sitt liv?”, skriver en. 

”När ska folk sluta sexalisera kvinnliga bröst? Varför ska män få vara nakna men inte kvinnor?”, kommenterar en tredje. 

”Men herregud Sverige! Som om bröst är det värsta man kan se, blunda och låt folk lägga ut vad dom vill. Gå fram på stränder till folk som solar topless också å gnäll. Bröst är inte värsta grejen”, hälsar en tredje.