Phillipe Cohen visar upp bröllopslyckan med Rebecca: ”Så fint”

Phillipe Cohen och Rebecca Lindbergh visar upp bröllopslyckan
Phillipe Cohen och Rebecca Lindbergh visar upp bröllopslyckan - Foto: Youtube, Instagram/@flippcohen
Dela på Pinterest
Phillipe Cohen och flickvännen Rebecca Lindbergh Thor har varit tillsammans i ett år. Nu visar de upp bröllopslyckan på Instagram.

Sociala medie-profilen och krögaren Phillipe Cohen, 30, blev känd för svenska folket under sin långa och stormiga relation med Bianca Ingrosso, 29. Efter att de gjort slut och sedan hittat tillbaka till varandra nio gånger om, tog relationen slut på riktigt under våren 2022. 

– Jag och Phillipe har verkligen en fin relation just nu. Det är inget drama, det är inget tjafs, det är inget negativt överhuvudtaget, vi har bara en så fin genuin respekt till varandra, sa Bianca en tid efter uppbrottet. 

Bianca och Phillipe 2022. Foto: STELLA Pictures

Phillipe Cohens flickvän Rebecca

Idag är Phillipe i en relation med Rebecca Lindbergh Thor, 27. De visade upp sin kärlek för första gången 2023, och sedan dess har det hänt en del i parets liv. De har hunnit bli sambos och flyttat in i en gemensam lägenhet på Östermalm i Stockholm

De har även hunnit resa en del och delat med sig av äventyren på Instagram. Nyligen överraskade Rebecca pojkvännen med en resa till Rom på Phillipes 30års dag. 

"Hon som styrde upp denna 30-årsvecka (!) och gav mig både en resa till Rom med henne ett par dagar och sen får komma hem och bli överraskad att fira med både familj och vänner i Stockholm. Hon är bäst och älskar henne mest!", skrev Phillipe på sin Instagram i april 2024. 

Phillipe och Rebeccas kärlekslycka i Paris 

Bara några veckor efter födelsedagsresan till Rom var paret på ytterligare en resa. Denna gång var destinationen kärlekens stad: Paris. 

Även denna resa dokumenterades på Instagram och det visade sig att paret åkt till Paris av en speciell anledning. Paret firade nämligen ett år tillsammans. Både Phillipe och Rebecca delar med sig av lyckan med bilder på de två i staden. 

”Ett år med den bästa av dom alla idag! Firas bäst i Paris”, skriver han till inlägget. 


Det är många följare som delar glädjen med Phillipe och Rebecca och i Phillipes kommentarsfält väller gratulationerna in. 

”Åhhhh. Ni är så fina tillsammans!”, skriver en. 

”Grattis, så fina ni är ihop”, hälsar en annan.

”Så fint att se kärleken er emellan”, kommenterar en trejde. 

Visar upp bröllopslyckan

Men sanningen är att parets årsdag inte är enda anledningen till att de åkt till den romantiska staden. De var även där för att fira ett annat pars kärlek – deras vänner gifte sig nämligen under helgen. 

Av bilderna att döma var det en helt fantastiskt lyckat bröllop och Rebecca delar bilder på gäster uppklädda till tänderna, redo att fira brudparets kärlek. 

Även på story delar Rebecca en del bilder från kvällen. 
Foto: Instagram/@rebeccalindbergh


Foto: Instagram/@rebeccalindbergh

Så fint med kärlek!