Efter ryktet – Bianca Ingrosso ger svar på tal: ”Folk tror...”

Bianca Ingrosso ger svar på tal efter ryktet
Bianca Ingrosso ger svar på tal efter ryktet - Foto: Claudio Bresciani / TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso är Sveriges största sociala medie-profil och många tycks veta hur hon är som person – en bild som hon själv inte tycker stämmer. Nu ger hon svar på tal!

Bianca Ingrosso, 29, är en av Sveriges mest kända personligheter. Hon driver flera framgångsrika företag: skönhetsvarumärket Caia Cosmetics, smyckesvarumärket Ani Jewels samt klädmärket Àvora Studio. Hon är även en stor profil i sin egen person, och är ansiktet utåt för flera stora kampanjer. 

Genom åren har Bianca blivit otroligt omtyckt för att hon delar med sig så mycket om sitt privatliv. Något som fått henne att växa sig enorm på sociala medier, på Instagram har hon en följarskara på över 1,4 miljoner som dagligen följer hennes liv. 

Bianca Ingrossos talkshow vann en kristall för årets underhållningsprogram. Foto: Christine Olsson/TT

Bianca Ingrossos ärliga ord om måendet: ”Sårad” 

Året startade inte på topp för Bianca, i början på 2024 berättade hon öppenhjärtligt om att hon vid tiden mådde sämre än hon gjort på många år. Vilket fick henne att åka till retreatet ”Baravara” i Rättvik. 

"Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, t.o.m. ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende. Dragit mig undan från allt och från allt och alla mestadels stängt mig inne med ångest. Kärleken till mig själv har varit på minus"skrev hon på Instagram då

Efter vistelsen på ”Baravara” fick hon flera nya insikter och vid hemkomsten meddelade hon att hon mådde mycket bättre, ett tillstånd som höll i sig i flera månader. Men i slutet på april 2024 kom Bianca med ett nytt besked om måendet. 

I en video på Tiktok listade hon några höjdpunkter och lite sämre saker som hänt i April. Hon hissar bland annat brodern Benjamin Ingrossos europaturné och den amerikanska staden Palm Springs, som hon nyligen hade besökt. 

Under diss-listan hamnar bland annat det tråkiga april-vädret och att hon inte kan äta vindruvor. Men Bianca berättar även att hon varit sårad i april. 

– Jag har varit lite sårad i april. Det har varit en tuff månad.  

Bianca ger svar på tal om ryktet 

Eftersom Bianca är så pass öppen om hur hon mår och vad som händer i hennes liv på sociala medier, är det många som skapar sig en bild av hur hon är som person. En bild som hon själv inte håller med om. 

När Ani Jewels firade två år publicerade företaget en video på Instagram där Bianca och medgrundaren och bästa vännen Lovisa Worge svarar på frågor. 

De svarar på frågan hur de skulle beskriva sig själva med tre ord för någon som inte kände dem, varpå Bianca svarar: 

– Jag skulle säga att det är hej kom och hjälp mig när du träffar mig, du vet inte vem du får, jag är väldigt spretig. Men jag är inte så arg som folk tror att jag är.