Oro för Benjamin Ingrosso – efter videon med Laila Bagge: "Ser ut som..."

Oro för Benjamin Ingrosso – efter videon med Laila Bagge: "Ser ut som..."
Benjamin Ingrosso. - Foto: Jonas Ekströmer/TT, Patrik Österberg/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso gör succé på olika scener runt om i världen. Men en nyligen publicerad video på artisten har vissa oroliga. Läs mer här!

Benjamin Ingrosso, 26, är har ett succéår både bakom sig och troligen framför sig. I somras var han ute på sin första egna turné i Sverige och nyligen var han ute på sin första Europaturné. Snart är det också dags för artistens andra Sverigeturné att dra igång. 

Men mellan alla turnéer har han också hunnit släppa en rad olika låtar, däribland "Kite", "Better Days" och "Honey Boy". 

Benjamin Ingrosso. Foto: Claudio Bresciani / TT 

Benjamin Ingrossos succé på Eurovision 

För att marknadsföra sina nya låtar både gästar och uppträder han i olika forum, däribland på Eurovision. 

Det var under semifinalen i Eurovision Song Contest i Malmö som Benjamin Ingrosso ställde sig på sen och körde ett hejdundrande medley med sina nya låtar. Benjamin rockade loss på scen och publiken jublade. 

Benjamin Ingrosso. Foto: Jessica Gow/TT 

Starka reaktioner efter videon på Benjamin

Benjamin Ingrosso har också gästat olika radiostationer den senaste tiden, däribland Rix Morronzoo. Benjamins medverkan resulterade i att en hel del av radioprogrammets Instagram-följare blev mycket fundersamma. 

"VILKEN JÄKLA HIT BENJAMIN!", skriver Rix Morronzoo till videon som visar när Benjamin Ingrosso är i radiostudion och dansar tillsammans med programledarna Laila Bagge, Marko Lehtosalo och Roger Nordin

Foto: Instagram/@rixmorronzoo 

"Ser ut som..."

I kommentarsfältet ser det annorlunda ut, och besvärade röster har höjts. 

"Ser ut som en riktig slusk" och "Synd att en trevlig ung man vill se så ovårdad ut", lyder några av kommentarerna under videon. 

Men det är inte alla som håller med ovan kommentarer, utan menar att dem handlar om avundsjuka: