Peg Parneviks hårda ord om Pennys barn – starka reaktionen

Peg Parneviks känga till Pennys barn
Peg Parneviks känga till Pennys barn - Foto: Pontus Lindahl/TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Peg Parnevik är moster till Pennys tre små barn. I systrarnas podd slänger Peg iväg en liten känga mot barnen.

Familjen Parnevik blev kända för svenska folket genom sin realityserie ”Parneviks” där tittarna fick följa familjens glamourösa liv i Florida och välkomnade diverse gäster till deras hem. Den sista säsongen sändes 2018 men stora delar av familjen har stått kvar i rampljuset efter det. 

Jesper Parnevik, Mia Parnevik, Phoenix Parnevik, Philippa Parnevik, Penny Parnevik 2017. Foto: Jari Kantola/STELLA Pictures

De två äldsta systrarna i syskonskaran Penny Parnevik, 27, och Peg Parnevik, 28, är idag båda bosatta i Stockholm och lever sina hektiska liv i huvudstaden. Peg har en blomstrande artistkarriär och är dessutom en av de nya jurymedlemmarna i höstens säsong av ”Idol” medan Penny har fullt upp med att driva sin egna restaurang vid sidan av sitt familjeliv. Tillsammans med maken Douglas Murray, 44, har Penny tre barn, sonen Atticus, född 2019, dottern Pebble, född 2021, och nytillskottet Achilles, född 2023. 

Tillsammans driver systrarna även podcasten ”Peg & Penny” som varje vecka släpper ett nytt avsnitt. Och i det senaste avsnittet av podden slänger Peg iväg en liten känga till Pennys barn. 

Läs mer: Penny Parnevik hyllas efter bikinibilden: ”En förebild för oss alla”

Penny Parnevik tvingades be Douglas om pengar 

Avsnittet inleds med att Penny berättar att det har varit en dyr månad och att hon för första gången i hennes och Douglas relation tvingats be maken att överföra pengar till henne, eftersom hon haft noll kronor på kontot. 

– För första gången i vår relation har Douglas behövt föra över pengar till mig, berättar Penny Parnevik.

Hon förklarar att utgifterna flugit iväg då hon unnat sig en del shopping på sistone samt att familjen har ätit ute på restaurang lite väl ofta. 

– Det var noll på kontot, säger hon och fortsätter:

– Jag bara "Douglas alltså jag vet att vi har gemensam ekonomi och det här bör inte vara en konstig fråga för vi delar alla våra pengar, mina pengar är dina pengar, men du behöver göra en överföring till mig". 

Douglas Murray och Penny Parnevik 2018. Foto: STELLA PICTURES

Peg Parneviks känga till Pennys barn  

Vidare i avsnittet återberättar Peg Parnevik att hon nyligen träffat en väninna och hennes barn som bara var några månader gammal, som imponerade en del på henne. Barnet var nämligen väldigt utvecklat för sin ålder. Peg ska då ha sagt till sin väninna: 

– Min syster har tre barn och de är rätt dumma, systrarna skrattar och Peg fortsätter sin anekdot: 

– Min systers barn de är lite sena skulle jag nog säga. Jag tycker att de är de smartaste, mest kreativa, alltså allt de gör blir så här ”wow, genibarn". Men de är nog ganska sena i utvecklingen.

Penny verkar däremot inte ta illa vid sig av Pegs utspel, hon verkar också hålla med om att det kanske finns en uns av sanning i det systern säger. Hon berättar att hennes dotter Pebble hade varit med i en tävling för barn och att hon inte briljerat i tävlingen som innebar att hon skulle gå i en hinderbana. 

– Vi gick runt hinderbanan och vi var sist. Men hon bara ”jag tror att vi vinner”. Nej, vi är sist lilla gumman, vi är sist. Jag sa inte det, jag sa ”jag tror också att vi vinner, Pebbs”, säger Penny i podden och systern Peg fyller snabbt i:

– Alltså jag älskar henne. Men vet du hon fick ditt självförtroende. Man ska alltid tro att man är bäst.

Douglas Murray, Penny Parnevik, Pebble och Atticus. Foto: Mickan Palmqvist/TT