Benjamin Ingrosso ger svar på tal om intima scenerna med Pernilla

Benjamin Ingrossos avslöjande om intima scenerna med Pernilla: "
Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren. - Foto: Jonas Ekströmer/TT, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso är idag en av Sveriges kanske mest populära artister just nu. Men innan hans artistkarriär drog igång ordentligt syntes han en del i "Wahlgrens värld" där en scen uppmärksammats extra mycket.

Benjamin Ingrosso, 26, har en lysande pågående karriär som artist. Han turnerar för fullt och släpper hit efter hit. Benjamins fans sprider sig runt om i världen och på hemmaplan är han riktigt poppis. 

I sommar drar han ut på sin andra Sverigeturné, detta efter att han nyligen kommit hem från sin Europaturné. 

Han är även aktuell med dokumentären "This is Benjamin Ingrosso" , som släpps på streamingtjänsten Max i maj 2024. 

Benjamin Ingrosso. Foto: Pressbild/MAX 

Innan Benjamins superkarriär drog igång ordentligt syntes han en hel del i familjen Wahlgrens, eller kanske främst Pernilla Wahlgrens, realityserie "Wahlgrens värld". 

Till en början var både Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren frontfigurer för programmet, men sedan Bianca bestämde sig för att hoppa av efter att programmets tionde säsong sänts 2021, har det främst varit Pernilla som varit i fokus. 

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Men även andra medlemmar i familjen Wahlgren-Ingrosso har dykt upp upp i serien genom åren, däribland Benjamin Ingrosso. 

I serien syntes han även med sin dåvarande flickvän, Linnea Widmark. Men sedan de gjorde slut 2019 har Benjamin inte dykt upp med någon ny partner i realityserien. 

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso. Foto: Fredrik Sandberg/TT 

Däremot umgicks han en hel del med den norska influencern Frøya Winther ett par år efter uppbrottet från Linnea. Frøya medverkade dock aldrig i serien, men på Instagram sågs de umgås en hel del. Du kan läsa mer om det här. 

Men förutom Benjamin Ingrossos umgänge med tidigare flickvännen Linnea Widmark finns det något annat som visats i serien som blivit rejält uppmärksammat sedan det sändes. 

Det handlar om en mycket speciell "rakscen" där Benjamin ber sin mamma Pernilla att raka honom på en minst sagt intim del av kroppen. 

– Det är helt sjukt, sa Bianca i en synk om situationen mellan Benjamin och Pernilla. 

Hon avslöjade dessutom att hon fick en video skickad till sig – en video som Pernilla filmat samtidigt som hon fullföljde sitt uppdrag på Benjamins kropp: 

– Jag kan säga att vi är väldigt nära i vår familj, men jag trodde nog aldrig att vi skulle bli så nära att jag får en film skickad till mig när min mamma trimmar Benjamins röv. Det är ganska onormalt. 

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Det hela har det talats om otalig gånger sedan dess, och i en ny intervju som Benjamin Ingrosso gjort med Rix Morronzoo-programledaren Laila Bagge berättar han ytterligare detaljer om raksituationen. 

– Hon rakade inte min röv. Hon trimmade min röv. 

Pernilla Wahlgren. Foto: Christine Olsson/TT 

När han får frågan om det är någon annan som för uppdraget åt honom i dagsläget svarar han att han slutat upp med det där: 

– Jag har inte trimmat den sen dess.