Bianca och Benjamins kända släkting avslöjad: ”Ganska overkligt”

Syskonen Ingrosso har ytterligare en känd kusin
Syskonen Ingrosso har ytterligare en känd kusin - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Patrik C Österberg/ STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Att talang går i släkten kan man minst sagt säga om familjen Wahlgren-Ingrosso. Nu kommer det fram att Oliver, Bianca och Benjamin har en kusin som är en internationell stjärna!

Men brukar säga att äpplet inte faller långt från trädet – och det stämmer verkligen in på familjen Wahlgren-Ingrosso som har musiker, skådespelare och underhållare i långt upp i familjeträdet. 

Det är sedan tidigare känt att Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso är kusin med den världsberömda DJ:n Sebastian Ingrosso från ”Swedish house mafia”. Men nu avslöjas ännu en känd släkting på deras pappas sida. 

Swedish house mafia: Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello 2013. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Syskonen Ingrossos kusin är en internationell kändis 

Benjamin Ingrossos, 26, karriär pikar som aldrig förr och under våren har han varit ute på sin ”Better days tour” och tagit hela Europa med storm. Efter en kort paus gör han sig nu redo för att ta sig an scenen i våra skandinaviska grannländer – och sedan är det dags för Benjamin att ge sig ut på sommarturné i Sverige. 

Benjamins genomslag i Europa har även fått honom att ställa upp i en del intervjuer i olika internationella medier. När han i februari gästade den italienska radiokanalen Radio Deejay avslöjade Benjamin relationen med en italiensk artist  – de är nämligen kusiner! 

Kusinen är ingen mindre än Antonio Diodato, som går under artistnamnet Diodato och är en av Italiens mest kända artister. 2020 vann artisen den italienska motsvarigheten till ”Melodifestivalen”, festivalen ”San Remo”. Diodato kammade hem vinsten i tävlingen och representerade landet i ”Eurovision Song Contest” samma år. 

– Det är fantastiskt, när du förklarar det så är det ganska overkligt att de alla är en del av min familj. Men jag är väldigt stolt över detta. Jag växte upp bland så många talanger, backstage på min mammas shower och restaurangerna som min pappa hade. Så jag växte upp med musik i huvudet och lukten av focaccia i näsan, skrattar Benjamin Ingrosso i Radio Deejay och fortsätter:

– Ja, släktträffar är väldigt roliga...

I en intervju med tidningen Café berättar Benjamin mer om släktskapet. 

– Det är pappas kusin. Jag var på en radiostation i Italien nyligen där de blev helt paffa: ’So you are cousins with both Sebastian Ingrosso and Diodato?!’ Jag skrattade och svarade: ’You should come to Sweden. There are even more of us there.’, säger Benjamin till tidningen.  

Antonio Diodato 2020. Foto: STELLA Pictures/ddp