Lovisa Worge och pojkvännen Gullek splittras – känslosamma orden

Lovisa Worge om relationen med Gullek
Lovisa Worge om relationen med Gullek - Foto: Instagram/@lovisaworge
Dela på Pinterest
Lovisa Worge och pojkvännen Gullek Nilsen har varit tillsammans i ungefär två år och har haft en distansrelation sedan start. Nu berättar Lovisa om splittringen.

Lovisa Worge, 27, startade sin karriär som Bianca Ingrossos, 29, assistent. Relationen utvecklades snabbt till något mer än arbetsmässig och Lovisa och Bianca fann en djup vänskap till varandra. Lovisa var assistent till Bianca i många år och blev också även en del av Caia Cosmetics, det populära sminkvarumärke Ingrosso driver. 

Idag har Bianca Ingrosso en ny assistent, men de bästa vännerna jobbar fortfarande ihop. De driver nämligen smyckesvarumärket Ani Jewels tillsammans. Lovisa är idag även en populär influencer och delar med sig av sin glamourösa vardag i sociala medier. 

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso driver Ani Jewels tillsammans. Foto: STELLA Pictures

Därför har Lovisa Worge inte flyttat ihop med Gullek 

För ungefär två år träffade Lovisa Worge kärleken i den norska Gullek Nilsen. På grund av att Gullek bor i Norge har paret sedan de träffades haft en distansrelation. 

När Lovisa Worge gästar Youtube-serien "I badrumsskåpet", som drivs av Emelie Johansson, berättar hon om deras planer på att bryta sitt distansförhållande och istället bli sambor i Stockholm. Men den planen har nu skjutits på till framtiden. 

– Jag och min pojkvän skulle ju flytta ihop, men nu blev det inte så, säger hon i videon och tillägger: 

– Han är kvar. 

Lovisa Worges regler i relationen 

Paret kommer alltså fortsätta ha distans ett tag till. När Lovisa Worge gästade podcatsen ”Lojsan och Buster”, som drivs av Lovisa ”Lojsan” Wallin och pojkvännen Buster Reuterswärd, berättar hon lite mer om hur relationen fungerar på distans och hur ofta de ses. 

– Det är jätteolika, jag vill ju ses varje helg, att vi åker ett eller annat håll. Men nu i maj kommer vi inte ses på fyra veckor, säger Lovisa Worge och fortsätter berätta hur de tar sig igenom såna långa perioder utan att ses. 

– Vi har ett måste som jag har bestämt. Vi får aldrig skiljas åt innan jag vet när vi ska ses nästa gång. Det får aldrig hända. 

Vidare berättar Lovisa hur jobbigt det är att skiljas från sin kärlek varje gång de tar farväl av varandra och att hon många gånger gråter floder när de lämnar varandra. 

Lovisa och Gulleks splittring

Nu väntar en tuff tid för paret som inte kommer kunna ses på hela fem veckor. På Instagram publicerade Lovisa Worge på sin story en intim bild henne och pojkvännen och skriver: 

”Saknar min pojkvän så mycket, vi kommer inte se varandra på fem veckor”, följt av flera krossade hjärtan. 

Foto: Instagram story/@lovisaworge

Nästa bild i storyn beskriver hon sin önskan med relationen: 

”Drömmer om dagen när vi bor i samma land”

Foto: Instagram story/@lovisaworge