Bianca Ingrosso utsatt för stöld i hemmet – berättar om brottet

Bianca Ingrosso utsatt för stöld
Bianca Ingrosso utsatt för stöld - Foto: Claudio Bresciani / TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har blivit utsatt för stöld i sitt trapphus. Nu berättar entreprenören om tjuven.

Bianca Ingrosso, 29, är en av Sveriges mest kända personligheter. Hennes stora genomslag kom i familjens realityserie ”Wahlgren värld” och sedan dess gjort en riktig raketkarriär. Hon driver flera framgångsrika företag: skönhetsvarumärket Caia Cosmetics, smyckesvarumärket Ani Jewels samt klädmärket Àvora Studio. Hon är även en stor profil i sin egen person, och är ansiktet utåt för flera stora kampanjer. 

Bianca har blivit otroligt omtyckt på grund av att hon är så öppen med sitt privatliv. Något som fått henne att växa sig enorm på sociala medier, på Instagram har hon en följarskara på över 1,4 miljoner som dagligen följer hennes liv. 

Bianca Ingrosso flög helikopter till konsert 

Att Biancas framgång har givit henne klirr i kassan har nog inte undgått någon. Vi får ofta se Bianca på lyxiga resor eller bilder med välfyllda påsar från diverse lyxmärken.  

När världsartisten Taylor Swift för första gången någonsin var i Stockholm för att framföra sin globala turné ”The eras tour” var Bianca Ingrosso givetvis på plats i Friends Arena. Under dagen fick följarnas hänga med i Biancas förberedelser inför konserten. 

När det var dags att bege sig mot arenan tog hon sig dock dit på ett annorlunda sätt. Hon bokade inte en taxi eller satte sig på pendeltåget – hon tog en helikopter till Solna. 

Hennes sminkföretag Caia Cosmetics hade nämligen bokat ett VIP-bås till konserten och tillsammans med andra personer från företaget åkte de helikopter med CAIA-loggan tryckt på sidorna.


Bianca Ingrosso flög helikopter till Taylor Swift konserten. Foto: Instagram/@biancaingrosso

Bianca Ingrosso utsatt för stöld i trapphuset 

Antalet följare har resulterat i att Bianca att bli en av de mäktigaste personerna på sociala medier och företag slåss om att få exponeras i hennes kanaler. Därför får hon en hel del bud skickat till sig. De kan innehålla allt från kläder och produkter till mat och till och med cyklar. 

De stora mängderna presenter som samlas utanför Biancas ytterdörr har fått grannarna att suktas rejält. Och en granne har till och med börjat stjäla sakerna som Bianca får skickat till sig. På Instagram story berättar Bianca om stölderna – och vädjar företagen att skicka buden till hennes företagsadress i framtiden. 

”Hej alla pressbud. Jag har fått en liten vän i min fastighet som snor lite då och då från mig. Lite cyklar, fina bud och mat jag beställer. Så skicka gärna allt till mitt kontor hädanefter”

Foto: Instagram/@biancaingrosso