Filip Lamprecht om framtidsplanerna med Linn: ”Så lycklig”

Filip Lamprecht om framtidsplanerna med Linn
Filip Lamprecht om framtidsplanerna med Linn - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Filip Lamprecht och Linn Hegdal har varit tillsammans sedan 2023. Nu berättar Filip om framtidsplanerna med flickvännen.

Tv-profilen Filip Lamprecht, 27, har synts frekvent i tv-rutan på senaste. Förutom "Fångarna på fortet", "Förrädarna" och "Sveriges mästerkock VIP" har han bland annat tagit hem vinsten i "Hela kändis-Sverige bakar" då han tävlade med friidrottaren Michel Tornéus. Har har också vunnit tv-programmet "Let's dance" 2021. 

I dansprogrammet tävlade han tillsammans med Linn Hegdal, 28, och dansparets relation utvecklades senare till en kärleksrelation. Under tiden de dansade tillsammans var de båda i andra relationer. Filip var tillsammans med artisten Peg Parnevik, 28, och Linn var i en relation med danskollegan Jacob Persson, 29. 

Linn Hegdal och Filip Lamprecht i Let's dance 2021. Foto: Jonas Ekströmer/TT

De respektive paren gjorde slut en tid efter ”Let's dance” och sedan hittade Linn och Filip varandra. I januari 2024 offentliggjorde de att att de firade ett år som par. 

Filip Lamprecht och Linn Hegdal flyttade isär 

Just nu har paret inga planer på att flytta ihop den närmsta tiden. I dagsläget bor de i olika lägenheter på Södermalm i Stockholm, men faktum är att de har bott tillsammans tidigare. Till Hänt har Filip tidigare berättat om boendesituationen: 

– Än så länge så har vi två lägenheter, och det är ganska skönt. Vi har bott tillsammans ett tag innan och sådär. Men ja, det är bara skönt, säger han till sajten. 

Orsaken till att de bor isär är på grund av att deras olika livssituationer gör att det känns skönt att bo separat.  

– Hon pluggar ju och jag jobbar ganska mycket hemifrån så då är det najs att ha lite space. 

I början på 2024 flyttade Filip in i sin alldeles egna lägenhet på Södermalm och sedan inflytten har han publicerat en hel del bilder från hemmet. 

Filip om framtidsplanerna med Linn 

Det finns alltså inga närliggande planer på att flytta ihop just nu. Men däremot har paret härliga planer inför den stundande sommaren. I en intervju med Expressen har Filip berättat om hur paret ska spendera sommarens  varma, lata dagar. Han älskar den svenska sommaren och vill gärna hålla sig på svensk mark under sommarmånaderna. Men paret har däremot en ljuvlig semester inbokad tillsammans med Linns familj. 

– Det ska bli riktigt skönt. Det ska bli nice att få en riktig sommarsemester, säger Filip.

Han passar även på att berätta om deras relation: 

– Det är så bra. Jag är så lycklig. Det är bara jättebra. 

Linn Hegdal och Filip Lamprecht 2021. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola