Peg Parneviks känga till ex-pojkvännerna – syrliga videon

Peg Parneviks känga till expojkvännerna
Peg Parneviks känga till expojkvännerna - Foto: Pontus Lundahl/TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Peg Parnevik har genomgått flera offentliga uppbrott innan hon fann kärleken i nuvarande pojkvännen Sebastian De La Vega. I en ny video slänger hon en liten känga till hennes före detta pojkvänner.

Det går riktigt bra för Peg Parnevik, 28. Hennes karriär som artist blomstrar och under sommaren ska hon ge sig ut på turné i Sverige. Hon är även högaktuell som en av de nya jurymedlemmarna i höstens säsong av ”Idol”. 

Även kärlekslivet blomstrar för artisten. Hon är sedan 2023 tillsammans med pojkvännen Sebastian De La Vega, 38. Fram tills nyligen har Peg varit ganska sparsam med att visa upp pojkvännen offentligt, han har synts en del på Pegs sociala medier, men det var inte förrän Grammisgalan gick av stapeln i maj 2024 som hon för första gången dök upp på röda mattan med pojkvännen. 

Sebastian De La Vega och Peg Parnevik 2024. Foto: Patrik C Österberg/ STELLA Pictures

Peg har pratat om pojkvännen och deras relation i sin podcast ”Peg & Penny” där hon bland annat nämnt att hon i sin nuvarande relation känner sig "riktigt lugn" för första gången, och hon pratat en del om den åldersskillnad som råder mellan henne och pojkvännen

– Jag fyller 29. Jag fattar att det är många år mellan, men vi är ganska jämna nu, har hon tidigare sagt i podcasten. 

Peg Parneviks tidigare pojkvänner  

Innan Peg fann kärleken och lyckan med Sebastian har hon varit i två andra offentliga relationer med Jesper Niklasson och dessförinnan Filip Lamprecht. När uppbrottet med den sistnämnda skedde blev det stor uppmärksamhet i media, och båda parter har talat öppet om både relationen och uppbrottet. 

– Jag tog det initiativet. Jag gjorde slut, har Filip Lamprecht tidigare sagt i podcasten "Två meter dumheter"

Peg har under åren sedan uppbrottet pratat om ex-pojkvännen och deras relation vid flera tillfällen. Om uppbrottet har hon tidigare sagt: 

– Jag tänkte inte att vi skulle göra slut. Jag tänkte ju att vi kommer vara tillsammans för alltid. Vi kommer förlova oss snart, han kommer fria i år, sa Peg Parnevik när hon gästade podcasten "Brottarbröder" och berättade då även att uppbrottet kom som en "chock" för henne och att Filip gjorde slut med henne över sms. Du kan läsa mer om det här

Filip Lamprecht och Peg Parnevik på P3 Guld 2020. Foto: Adam Ihse/TT

Orden om ex-relationerna: ”Suger” 

Det kan vara klurigt med ex-pojkvänner och Peg menar att hon har svårt för folks ex, men även sina egna. 

– Jag har haft lite svårt med folks ex. Jag tycker så här "blä". Men det är också för att mina ex suger. För att vara ärlig. Man hade en magkänsla, den var korrekt. 

Hon menar även att hon inte riktigt förstår hur folk kan vara kompis med sina ex, i podden har hon tidigare sagt att hon inte kan rå för sitt beteende när det kommer till ex. 

– Jag kan bli ganska elak. Jag menar det inte, men det är någonting i mig. 

Kängan till ex-pojkvännerna 

Att Peg känner starkt för sina ex råder det ingen tvekan om, och det är inte starka kärlekskänslor vi syftar på. I en video på Tiktok passar hon på att slänga iväg en liten – men harmlös – känga till exen. 

Artisten har publicerat en video på sig själv där hon mimar till ett befintligt ljud. Där en mansröst först säger:

”Har du sett kvinnorna jag har dejtat efter dig?” 

Varpå en kvinnoröst svarar: 

”Ja, de dejtade bara dig för att du dejtade mig. De tänkte 'jag antar att han måste ha något'”

I beskrivningen förtydligar hon: 

”Av juridiska skäl, så är detta ett skämt”, skriver hon följt av flera emojis. 

Peg nämner dock inte vem av sina ex-pojkvänner hon syftar på med videon.