Följarnas jubel – efter bilden på Filip Lamprecht och Linn Hegdal

Filip Lamprecht och Linn Hegdal
Filip Lamprecht och Linn Hegdal - Foto: STELLA PICTURES/Jari Kantola,
Dela på Pinterest
Filip Lamprecht och Linn Hegdal har varit ett par i ett och ett halvt år. Nu visar de upp sin kärlek – och följarna älskar det dem ser.

Tv-profilen Filip Lamprecht, 27, har synts frekvent i tv-rutan på senaste. Förutom att ha varit med i ”Fångarna på fortet” och ”Förrädarna” har han bland annat tagit hem vinsten i ”Hela kändis-Sverige bakar” då han tävlade med friidrottaren Michel Tornéus. Har har också vunnit tv-programmet "Let's dance" 2021. Just nu är även högaktuell i ”Sveriges mästerkock VIP”. 

Det blev en hel del rubriker om Filip Lamprecht när han tävlade tillsammans med Linn Hegdal, 28, i ”Let's dance”, inte bara för hans talang för dansen men för den påstådda romansen dem emellan. Under tiden de dansade tillsammans var de båda i andra relationer. Filip var tillsammans med artisten Peg Parnevik, 28, och Linn var i en relation med danskollegan Jacob Persson, 29. Både Filip och Linn dementerade spekulationerna.

De respektive paren gjorde slut en tid efter ”Let's dance” och sedan hittade Linn och Filip varandra. I januari 2024 offentliggjorde de att att de firade ett år som par. 

Därför bor Filip Lamprecht och Linn Hegdal inte ihop 

Efter relationsavslöjandet har de synts i varandras respektive sociala medier en hel del. Trots att paret verkar upp över öronen förälskade i varandra och att relationen verkar tuffa på som tåget så verkar det inte finnas några planer på att flytta ihop, iallafall inte inom den närmsta tiden. 

Idag bor de båda i varsina lägenheter på Södermalm i Stockholm, ett upplägg som de trivs bra med. 

– Än så länge så har vi två lägenheter, och det är ganska skönt. Vi har bott tillsammans ett tag innan och sådär. Men ja, det är bara skönt, har Filip tidigare sagt till Hänt. 

Anledningen till att dei inte bor ihop är på grund av att deras olika livssituationer. 

– Hon pluggar ju och jag jobbar ganska mycket hemifrån så då är det najs att ha lite space. 

Linn Hegdal och Filip Lamprecht 2021. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola

Följarna jublar efter bilden på Filip och Linn 

Det finns alltså inga närliggande planer på att flytta ihop som deras liv ser ut just nu, men Filip har tidigare berättat för Expressen om hur lycklig han är i relationen. 

– Det är så bra. Jag är så lycklig. Det är bara jättebra, sa han då. 

Och deras kärlek till varandra lyser verkligen igenom bilderna de publicerar. Nyligen var paret på Taylor Swifts konsert i Stockholm och verkade ha en toppenkväll. På Instagram publicerade både Filip och Linn en varsin bildkarusell från kvällen och följarnas jubel lät sig inte väntas. 

”Certifierade Swifties”, skriver Filip till inlägget. 

Och Linn skriver:

”Det var en helt otrolig helg!!! På alla sätt!”

Under bådas respektive inlägg har de fått en hel drös av kommentarer där följarna uttrycker sin lycka för deras skull – och passar på att säga vilket fint par de är. 

”Finaste ni”, skriver Filips mamma Kristin Kaspersen

”Filip och Linn, ni är så fina, vackra och gulliga”, skriver en annan följare. 

”Härligt att det blev ni till slut. Jag misstänkte det länge. Kände er kemi tillsammans”, hälsar en annan. 

”Ni 2. Strålar ikapp av lycka”, kommenterar en tredje. 

”Så fina bilder. Filip och du är verkligen en perfekt match”, hälsar en fjärde.