Benjamin Ingrosso syns ihop med ex-flickvännens syster: ”Värda allt”

Maya Widmark var bjuden till Benjamin Ingrossos premiärvisning
Maya Widmark var bjuden till Benjamin Ingrossos premiärvisning - Foto: Claudio Bresciani / TT, Instagram/@linneawidmark
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark var tillsammans i sex år men gick skilda vägar 2019. Nu syns Benjamin ihop med hennes syster.

Benjamin Ingrosso, 26, och Linnea Widmark, 28, var ett par i sex år. Paret var med om en hel del tillsammans och under relationen var Benjamin med och tävlade i både i både “Let’s Dance” och “Melodifestivalen”. Två tävlingar som han kammade hem vinsten i. 

Under relationens syntes Linnea frekvent i media, inte minst på Bianca Ingrossos Youtube-kanal och i familjens realityserie ”Wahlgrens värld”. Men efter sex år tillsammans valde paret att gå skilda vägar 2019 och har inte synts tillsammans sedan dess.  

Efter uppbrottet bodde Linnea under ett par år i Costa Rica med sin nya kärlek och Benjamin var i en kort relation med den norska influencern och modellen Frøya Winther. Men båda respektive relationer tog slut. 

Linnea Widmarks fina ord om Benjamin 

Benjamin har vid flera tillfällen varit öppen med att mycket av inspirationen till hans musik kommer från relationen och uppbrottet från Linnea – och att många låtar handlar om deras kärlekssaga och inte minst henne. 

Sommaren 2023 var Benjamin Ingrosso på sin första sverigeturné och när artisten tog sig an scenen på Gröna Lund i Stockholm var Linnea i publiken och hon publicerade flera bilder från konserten. Till en av bilderna skrev hon några väl valda ord om ex-pojkvännen:

"Att få se dig utvecklas både som person och artist under de senaste 12 åren har varit helt fantastiskt. Det gör mig så glad att se var du är idag. Jag är en så stolt ex-flickvän", 

Man kan bara anta att ex-paret har god relation till varandra än idag, trots att de inte längre är tillsammans. 

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso efter Melodifestivalen 2018. Foto: Johan Valkonen/Stella Pictures

Benjamin Ingrosso syns ihop med Linneas syster 

Att Benjamin Ingrossos karriär pikar är en underdrift. Under våren har han varit ute på turné i Europa och i sommar ska han ge sig ut i Sverige igen. Under tisdagen den 21 maj släpptes också ”This is Benjamin Ingrosso”, en dokumentärserie om Benjamin. Bakom produktionen finns två av hans bästa vänner, regissören Jacob Rangnitt och producenten Oskar Fagerström. I samband med lanseringen av den nya streamingtjänsten Max hade den första delan av dokumentärserien premiär. 

Under måndagen var det dags för förhandsvisning av dokumentären och Benjamin hade bjudit in sina nära och kära för att visa upp vad han, Jacob och Oskar åstadkommit tillsammans.

I publiken satt bland annat Pernilla Wahlgren och Christian Bauer, Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown, bästa vännerna Melina Criborn och Jacob ”Nause” Criborn, för att nämna några. 

Men inbjuden var också Linneas syster, Maya Widmark. På sin Instagram story lägger hon upp en bild och skriver en fin text om Benjamin, Jacob och Oskar. 

”Så imponerad av de här kreativa genierna! Dessutom är ni bland de mest godhjärtade jag vet. Ni är värda allt”

Benjamin har i sin tur återpublicerat storyn. 

Så fint att alla fortfarande är vänner, trots uppbrottet mellan Linnea och Benjamin! 

Foto: Instagram/@benjaminingrosso