Bianca Ingrossos lyxgåva till Benjamin – sanslösa prislappen

Bianca Ingrossos dyra gåva till Benjamin
Bianca Ingrossos dyra gåva till Benjamin - Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Det går bra för familjen Wahlgren-Ingrosso gillar att skämma bort varandra med dyra presenter. Nu avslöjas Bianca Ingrossos dyra födelsedagspresent till Benjamin.

Enda sedan första säsongen av ”Wahlgrens värld” sändes 2016 kan man tycka att familjen Wahlgren-Ingrosso syns överallt. Och visst stämmer det. Familjen är ständigt aktuella med nya projekt och föreställningar, syns de inte i tv-rutan så är de ute på turné eller frontar någon kampanj. Att säga att familjen jobbar hårt är minst sagt en underdrift. 

Pernilla Wahlgren har nyligen avslutat sin turné med föreställningen ”Pernilla Wahlgrens happy ending” som kommer tillbaka i höst, nyligen hade den 15:e säsongen av ”Wahlgrens värld” premiär och hon återvänder dessutom till Sollidenscenen i sommar för att återigen leda ”Allsång på Skansen”. 

Benjamin Ingrosso gör sig redo för sin kommande Sverigeturné med sin ”Better days tour” som han nyligen var ute i Europa med. Han är dessutom aktuell med sin egna dokumentärserie ”This is Benjamin Ingrosso” som nyligen släppte sin första del på streamingtjänsten MAX. Storasyster Bianca Ingrosso jobbar på med sina olika bolag som ger henne ett ordentligt klirr i kassan, hon frontar även diverse stora kampanjer. 

Bianca Ingrossos lyxiga semester  

Familjens hårda arbete har sannerligen givit familjen stora ekonomiska framgångar som de gillar att spendera på sina nära och kära. När Bianca semestrade i Mexiko i vintras bjöd hon med några vänner och bodde i en riktigt lyxig villa. 

Enligt Expressen var villan 650 kvadratmeter stor, hade fyra sovrum och en tio meter lång pool. Tidningen avslöjar att hyran är 109 000 kronor i veckan, vilket innebär ett totalpris på 218 000 kronor för de två veckor som Ingrosso valt att spendera där. 

Benjamin Ingrossos dyra gåva från storasyster 

Men det är inte bara sina vänner som Bianca skämmer bort med lyxiga upplevelser. När Benjamin Ingrosso fyllde år gav hon sin lillebror en riktigt fin present. 

Bianca Ingrossos lyxgåva till Benjamin. Foto: Patrik C Österberg/ STELLA Pictures

I samband med att Benjamin fick det prestigefulla priset ”Årets bäst klädda man” i tidningen Café, gjordes ett reportage på artisen henna i hans nya lägenhet i Vasastan. Under intervjun anmärkte journalisten en riktigt dyr designklassiker i Benjamins ägo – nämligen en fåtölj i aluminium i modellen ”Inox” skapad av den kända formgivaren Mats Theselius. Designfåtöljen var en födelsedagspresent som Benjamin fått av sin storasyster. 

Prislappen för en sådan pjäs landar på blygsamma 45 000 kronor och uppåt. På auktionshuset Bukowskis klubbades en liknande fåtölj nyligen för 110 000 kronor. 

Bianca Ingrosso har tidigare publicerat en bildkarusell med bilder inifrån Benjamins nya lägenhet, dock utan att visa fåtöljen.