Bianca Ingrossos glädjebesked – flyttar in i nya bostaden i Palma

Bianca Ingrossos glädjebesked med lägenheten i Palma
Bianca Ingrossos glädjebesked med lägenheten i Palma - Foto: STELLA Pictures, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har hela tre fastigheter i sin ägo, men två av dem har genomgått omfattande renoveringar som tagit flera år. Nu avslöjar hon att lägenheten på Mallorca är klar och redo att flyttas in i!

Bianca Ingrosso, 29, äger två lyxiga lägenheter som ännu inte är inflyttningsklara. Hennes enorma lägenhet på Östermalm i Stockholm är över 300 kvadratmeter stor, har 4 sovrum och enligt Bianca själv kostar den över 40 miljoner kronor. 

– Det är det värt, har Bianca sagt i en video på Youtube.

Hon köpte lägenheten för ungefär tre år sedan men på grund av fördröjda renoveringar har hon ännu inte kunnat flytta in i våningen. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, hon har tidigare under året sagt att hon väntas kunna flytta in i lägenheten i slutet 2024. Något hon ser fram emot! 


Läs mer: Nya bilden från Bianca Ingrossos enorma våning – då flyttar hon in

Bianca Ingrossos lägenhet i Palma  

Men östermalmsvåningen är inte det enda goda som Bianca väntar på i bostadsväg. I mars 2021 köpte hon nämligen en annan lägenhet, i Palma på den Spanska paradisön Mallorca. Det hela var ett nybygge och beräknades vara klart 2022. Men nu har det gått två år sedan lägenheten beräknades vara klar, men ännu har hon inte fått tillträde till bostaden. 

”Bygget var på paus i flera år på grund av byggstrejk, fick jag reda på när jag köpte den. Man ba super! Bra det går för mig haha! Jag försöker bara hålla mig lugn och hoppas på att den snart blir klar!”, har Ingrosso tidigare skrivit på Instagram.

Men under 2024 har hon äntligen börjat se ljuset i tunneln. I februari 2024 svarade hon på en frågestund på Instagram och det verkar som att hon äntligen kommer kunna njuta av alla sina bostäder det här året. 

”Jag jobbar hårt på mig själv och att älska mig själv. Sen förhoppningsvis flyttar jag in i min lägenhet och så blir min lägenhet i Palma klar. Jag känner absolut att det här kommer att vara mitt bästa år hittills, skrev Bianca då. 

Bianca Ingrosso på semester i Palma. Foto: STELLA Pictures

Biancas nya besked om lägenheten

Entreprenören har sannerligen gått och längtat efter att kunna boa in sig i sin drömlägenhet i Palma och nu verkar det som att saker och ting går i rätt riktning. Nyligen kunde hon ge ett mer definitivt besked om spanienlägenheten och det är inte många veckor kvar nu. 

En av hennes följare ställer frågan: 

”När får du nyckeln till lägenheten i Palma?” 

Och Bianca kan äntligen komma med ett glädjande svar: 

”Förhoppningsvis i Augusti” 

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Bianca Ingrosso: Ska köpa hus på Ibiza 

Men om hon kommer behålla bostaden i Palma så länge är dock oklart. Förra året uttryckte hon nämligen att hon har planer på att sälja bostaden så fort den är klar och redo att flyttas in i. 

– Jag kommer hundra procent sälja min lägenhet i Palma när den är klar, sa hon när hon gästade Alice Stenlöf och Klara Elvgrens podd "Vad fan hände?". 

Istället för Palma blir det Ibiza, berättade Bianca i podcasten då: 

– Den ska säljas och hus ska köpas på Ibiza.