Molly Sandéns nya utseendeförändring – bilderna visar: ”Sexigt”

Molly Sandéns nya utseendeförändring
Molly Sandéns nya utseendeförändring - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Instagram/@amiethekid
Dela på Pinterest
Molly Sandén är aktuell med ny musik. På Instagram visar hon upp ”behind the scenes” från inspelningarna av en musikvideo – samtidigt visar hon upp en helt ny look.

Molly Sandén, 31, har stått i offentlighetens ljus sedan 2006 när hin vann den svenska uttagningen till ”Junior Eurovision Song Contest” med bidraget ”Det finaste någon kan få”. I den stora finalen kom låten på en tredje plats, vilket var den bästa svenska placeringen någonsin. 

Sedan dess har karriären tuffat på för artisen som inte bara gjort dundersuccé med sin akustiska turné "Allting däremellan", hon är även aktuell med en ny låt som släpps inom kort. 

På det privata planet går det bra, hon blev även nyligen mamma för första gången. 2023 välkomnade Sandén sitt första barn tillsammans med pojkvännen David Larsson

Därför visar Molly Sandén inte upp sonen 

Sedan Molly blev mamma har hon varit väldigt sparsam med att prata om sin son och gällande föräldraskapet. När hon gästade Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" i samband med släppet av låten "Psykos", berättade hon om förvirringen hon känner som nybliven mamma: 

– Sen jag blev mamma och sen jag blev gravid så fattar jag inte längre... jag är i en psykos helt enkelt. Jag förstår inte längre, jag kan inte navigera i hur mycket vill folk höra om mitt barn och hur många bilder får man visa, sa hon och under avsnittet.

Mollys nya utseendeförändring 

Molly Sandén verkar vara i full gång med släppet av en ny låt. På Instagram hintar hon om att det är något som kommer ske i närtid. 

”31.05.2024 – Slutet av sommarn”, skriver hon till en bild på sig själv i långt jordgubbsblont hår. 

Även på sin story har hon delat med sig av videoklipp som ser ut att vara från en inspelning till en musikvideo. Tillsammans med Amie Bramme Sey, Carolina Gynning och Edvin Törnblom är hon iklädd en sexig flygvärdinneuniform och dansar till en låt. 

”Era flygvärdinnor i sommar”, skriver hon till storyn. 

Foto: Instagram/@m0llys
Foto: Instagram/@m0llys

Även Amie Bramme Sey har publicerat på sin story, en bakom kulisserna video från inspelningen, där alla får se materialet. Och alla inblandade verkar vara väldigt nöjda med resultatet. 

– Jävlar vad sexigt, säger Molly förtjust. 

Foto: Instagram/@amiethekid
Foto: Instagram/@amiethekid