Peg Parneviks offentliga kärlekshyllning till pojkvännen Sebastian – svaret inför alla

Peg Parnevik och Sebastian De La Vegas offentliga kärleksgest
Peg Parnevik och Sebastian De La Vegas offentliga kärleksgest - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Pontus Lundahl/TT
Dela på Pinterest
På Grammisgalan 2024 dök Peg Parnevik upp med sin pojkvän Sebastian De la Vega för första gången. Nu visar de upp kärleken.

Tåget rullar minst sagt på för Peg Parnevik, 28. Hennes artistkarriär blomstrar och under sommaren ska hon bege sig ut på turné i Sverige. Hon är även högaktuell som en av de nya jurymedlemmarna i höstens säsong av ”Idol” och våren har bestått av att spela in auditions för programmet. 

Även kärleken flödar för artisten. Hon är sedan 2023 tillsammans med pojkvännen Sebastian De la Vega, 38. Fram tills nyligen har Peg varit ganska sparsam med att visa upp pojkvännen offentligt, han har synts en del på Pegs sociala medier, men det var inte förrän Grammisgalan gick av stapeln i maj 2024 som hon för första gången dök upp på röda mattan med pojkvännen. 

Trots att hon inte visat upp pojkvännen så mycket har hon pratat en del om honom i sin podcast ”Peg & Penny”. Hon har bland annat pratat om ålderskillnaden på 10 år som råder mellan henne och Sebastian men hon har även sagt att hon för första gången känner sig ”riktigt lugn” i en relation. 

Så träffades Peg Parnevik och Sebastian De la Vega

Peg Parnevik och Sebastian De la Vega blev ett par under förra året. I en intervju med Aftonbladet i september 2023 avslöjade Peg att hon och Sebastian matchade med varandra på en dejtingapp och att de dejtade ett bra tag innan de beslutade sig för att ta nästa steg i relationen. 

– Det är jättenytt, vi har träffats ett tag men nu är det officiellt, sa Peg till Aftonbladet då.

Hon berättade även att hennes intention med dejtandet var inte att gå in i en ny relation. Men något med Sebastian fångade sannerligen hennes intresse – på frågan om hur många dejter de gick på innan de bestämde sig för att bli ett par svarade Peg:

– Jättemånga! Det blev officiellt typ nu i veckan. 

Peg har varit i två offentliga relationer tidigare och har delat med sig en hel del av dem. I relationen med Sebastian vill hon däremot vara mer sparsam med vad hon delar med sig av, och således hålla den mer privat.

– Det är därför jag tar det ganska försiktigt. Men jag är ganska transparent med alla och vill dela med mig om saker på Instagram och så, så jag försöker hitta en balans, säger hon och fortsätter:

– Jag behöver inte säga allt, men jag vill ändå vara öppen.

Pegs offentliga kärleksgest till Sebastian  

Det var som tidigare nämnt på Grammisgalan 2024 som Peg för första gången visade upp pojkvännen offentligt och de såg ut som ett riktigt stjärnpar när de gick ner för den orangea mattan. Sebastian klädd i en helsvart kostym med uppknäppt skjorta och solglasögon och Peg var iklädd en vacker svart långklänning med paljetter och meshtyg över magen. 

Dagarna som följt efter galan har Peg lagt upp flera bilder från bakom kulisserna från kvällen med texten: 

”Kan du vinna en Grammis för bästa paret” 

Nyligen publicerade artisten även en video på henne själv och Sebastian när de skojar med varandra, på vad som ser ut att vara precis innan de begav sig mot Grammisgalan. 

Till videon skriver Peg kärleksfullt: ”Min person”, följt av ett hjärta. Sebastian kommenterar inlägget och skriver: 

”Älskar dig” 

Peg besvarar kärleksgesten och skriver tillbaka: 

”Älskar dig”

Följarnas reaktioner efter videon 

I kommentarsfältet under videon har flera personer tagit tillfället i akt och berättar vad de tycker om paret. 

”Snyggt par som har roligt också”, skriver en. 

”Så fina ni är”, skriver en annan. 

”Så glad att ni har varandra”, hälsar en tredje. 

”Ni är så snygga!!”, kommenterar en fjärde.