Douglas Murrays kärlekshyllning till Penny – orden inför alla: ”Hon är...”

Douglas Murrays offentliga kärlekshyllning till Penny
Douglas Murrays offentliga kärlekshyllning till Penny - Foto: Sören Andersson/TT, Pontus Lundahl/TT
Dela på Pinterest
Douglas Murray och Penny Parnevik har varit ett par sedan 2017 och har tre barn tillsammans. Nu skriver Douglas en offentlig kärlekshyllning till sin hustru.

Penny Parnevik, 27, och maken Douglas Murray, 43, blev äkta makar under sommaren 2022 efter att ha varit förlovade i tre år och ett par sedan 2017. Paret var länge bosatta i USA men för några år sedan tog de sitt pick och pack och flyttade över atlanten för att starta ett liv i Sverige. Tillsammans har Douglas och Penny barnen AtticusPebble och nytillskottet Achilles

Det var i samband med att Penny Parnevik skulle medverka i ”Let's dance” år 2020 som paret flyttade till Sverige. Tanken var från början inte att de skulle bli kvar på svensk mark men efter inspelningen av programmet valde de sig ändå för att bo kvar. Beslutet berodde enligt Penny flera saker, med främst på grund av barnen. Idag bor familjen i en lägenhet i centrala Stockholm. 

Douglas Murray, Penny Parnevik och barnen Pebble och Atticus Foto: Mickan Palmqvist/TT

Penny Parneviks avslöjande om sexlivet med Douglas 

Familjen har etablerat sig väl i Stockholm och har båda hektiska jobbscheman. Penny har fullt upp med att driva sin egna restaurang vid sidan av sitt familjeliv, hon jobbar även heltid som influencer och driver sina sociala medier, där hon uppdaterar sina 277 000 följare om sitt liv. Tillsammans med storasystern Peg Parnevik, 28, har hon även den framgångsrika podcasten ”Peg & Penny” med omkring 40 000 lyssningar i veckan. 

Paret har alltså mycket att stå i, vilket vanligtvis kan medföra att andra saker hamnar lite i skymundan, exempelvis intima stunder mellan man och hustru. Men när Penny under våren gästade Emilia de Porets podcast ”In bed with Emilia” avslöjade hon att det faktiskt inte är ett problem för dem. 

– Men vi har sjukt mycket sex. Det känns som vår superkraft ibland, berättade Penny i podden.

Och Penny och Douglas har några knep för att få till de intima stunderna, trots tre små barn som springer omkring hemma. 

– Det här kanske är lite kontroversiellt men vi ligger när barnen är i rummet. Inte i samma säng. Vi har inte så mycket plats i vår lägenhet så om alla ligger och sover någonstans, då har vi sex, säger hon och fortsätter: 

– Eller så springer vi in på toaletten ibland. Man måste prioritera sig själv och känna sig sexig, det kanske man inte alltid gör när man är mamma. 

Douglas Murray och Penny Parnevik 2018. Foto: Sören Andersson/TT

Douglas kärlekshyllning till Penny 

Efter sex år tillsammans är paret fortfarande upp över öronen förälskade i varandra och tar varje chans de får för lite egentid. Nyligen publicerade Douglas en kärlekshyllning till Penny från vad som såg ut att vara en mysig date-night. 

”Jag är en lyckligt lottad kille”, skrev han till bilden på sin fru. 

Under bilden får han många kommentarer med flera av Pennys familjemedlemmar som skickar hjärtan till paret och Pennys mamma Mia Parnevik skriver:

”Ja det är du. Och hon är en lyckligt lottad tjej” 

Även andra följare stämmer in: 

”Så fina tillsammans!”, skriver en. 

”Men alltså”, skriver en annan följt av flera röda hjärtan.