Danny Saucedos barnbesked med Anna – bara månader efter sonens födsel

Danny Saucedo benbesked med Anna
Danny Saucedo benbesked med Anna - Foto: Samuel Steén/TT, Fredrik Sandberg/TT
Dela på Pinterest
Danny Saucedo och flickvännen Anna välkomnade sitt första barn till världen i december 2023. Nu kommer artisten med ett nytt barnbesked.

Artisten Danny Saucedo, 38, och modellen Anna Eriksson, 28, har varit ett par sedan 2019, och i december 2023 kom beskedet att de blivit föräldrar till en son. 

”Lycklig att vara pappa till en frisk och stark liten kille och ser fram emot alla faser av att vara en mentor och vägvisare i hans liv. Fan va kul vi ska ha! Idag va vi på hans första promenad och det kommer bara bli roligare fr.o.m nu”, skrev Danny på Instagram efter sonens födsel. 

Danny Saucedo om sonens namn 

Pojken heter Nahuel och är idag ungefär sex månader gammal. Men det helt självklart var det inte att pojken skulle få det namnet. I en intervju med Titti Schulz i P4 Extra – Gästen, berättade artisten om namnvalet men även om hur han trivs med livet som pappa. 

– Det är faktiskt fantastiskt. Det är otroligt, sa han då och syftade på det nyblivna föräldraskapet. 

Vidare i intervjun berättade han om sonens namn, Nahuel, och hur paret landade i det namnet: 

– Det var Anna som hörde det när hon var ute och reste i Sydamerika. 

Danny förklarade också att de faktiskt hade bestämt sig för ett annat namn till en början, Joshia, men att de snabbt bytte fokus när pojken hade förlösts. Han såg nämligen inte ut som en Joshia, utan som en Nahuel: 

– Då hade vi ett namn ganska länge och sen när han kom ut så bara "men det här är ju ingen Joshia". 

Danny Saucedo och Anna Eriksson på Elle-galan 2023. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg


Dannys barnbesked – bara månader efter sonens födsel  

Nu har Danny Saucedo varit pappa i ungefär sex månader, en roll han trivs väldigt bra med. I en ny intervju med Nöjeslivet berättar han om familjelivet han nu lever och alla nya upplevelser sonen ger honom. 

– Det är så jäkla härligt. Varenda vecka är det så: ”Oj, nu gör du det här! Och nu gör du det här och det här!”. Snabb utveckling och just att få se sig själv och se sin partner i sitt barn, det är en tripp som jag inte var beredd på att det skulle kännas på det sättet. En ny typ av kärlek som är djupare än all annan kärlek, som jag också inte var beredd på. Alla som säger: ”Ja, jag fattar tror jag”. Nej. Sen sitter man där och är helt förundrad över hur det här gick till. Öronen sitter där de ska, alla fingrar. Hur visste de där cellerna att de skulle bli naglar? Det är ett sånt jäkla under verkligen. Man blir religiös, säger Danny Saucedo till sajten. 

Känslorna artisten upplever är överväldigande och han menar att föräldraskapet tog honom med storm. Han berättar att han kommer få uppleva de här känslorna så länge han lever. På frågan om paret har en önskan om att skaffa syskon till Nahuel, svarar han: 

– Det vill jag också. Men jag menar att bara se sina barn växa upp, och studsa vid sin egen barndom och var ens föräldrar var någonstans i livet. Att förstå att nu är jag i den positionen och det är så meta på något sätt. Det är som att du backtrackar, helt plötsligt får man en tidsmaskin och kan resa tillbaka i tiden för att förstå vad dina föräldrar upplevde och kände. 

Släpper låt tillägnad sonen 

Sonen har kommit att bli en stor inspiration för Danny i hans artisteri. 

– Jag ska släppa en låt den 31 maj som heter ”Honom”. Den handlar om honom, säger Danny till Nöjeslivet.

 

Lästips: 

Vad ska man göra om barn har feber på natten men är frisk på dagen?

Allt om Felicia Truedsson: Längd, tv-serier och Edvin Ryding

Badplatser Stockholm – se hela listan här