Måns Zelmerlöw bekräftar problemen i relationen med Ciara – slår tillbaka mot ryktet

Måns Zelmerlöw bekräftar problemen i relationen med Ciara – slår tillbaka mot ryktet
Måns Zelmerlöw berättar hur det ligger till mellan honom och hustrun Ciara. - Foto: Nisse Nilsson/Stella Pictures, Naina Helén Jåma/TT
Dela på Pinterest
Måns Zelmerlöw öppnar upp och berättar om hur det ligger till mellan honom och Ciara Zelmerlöw, och dementerar ryktet om att han skulle ha köpt sex.

I dagarna har det uppstått frågetecken kring hur det ligger till mellan artisten Måns Zelmerlöw, 37, och hans fru, röstskådespelaren och konstnären Ciara Zelmerlöw, 37. 

De gifte sig i Kroatien 2019, och sedan dess har de hunnit få två barn ihop. Ciara har även en son från ett tidigare förhållande. 

Ciara och Måns Zelmerlöw. Foto: Stella Pictures 

Måns Zelmerlöw om relationen med Ciara

Men nyligen visade det sig att Ciara Zelmerlöw avföljt Måns Zelmerlöw på Instagram. Detta sågs av många som en markering och ett tecken på att det hänt något mellan dem. Huruvida de har brutit upp eller inte var och är oklart, men nu går Måns ut och bekräftar att relationen mellan honom och Ciara är svajig: 

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation, säger han till Aftonbladet

Ciara och Måns Zelmerlöw. Foto: Jari Kantola/Stella Pictures 

Måns dementerar ryktet om sexköp 

Han poängterar även att det ryktet som florerat de senaste dagarna, om att han skulle vara den svenska artist som gripits för sexköp, inte handlar om honom: 

– Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, säger Zelmerlöw till tidningen.