Bianca Ingrossos ovanliga beteende avslöjat – glad att hon är singel: ”Skämts över mig”

Därför är Bianca Ingrosso glad att hon är singel
Bianca Ingrosso. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Tim Aro/TT
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har varit singel sedan uppbrottet med Phillipe Cohen sommaren 2022. Nu berättar hon varför hon är glad att hon är singel.

Entreprenören och tv-profilen Bianca Ingrosso, 29, är en av Sveriges mest kända personligheter. Genom åren har Bianca blivit otroligt omtyckt för att hon delar med sig så mycket om sitt privatliv. Något som fått henne att växa sig enorm på sociala medier, på Instagram har hon en följarskara på över 1,4 miljoner som dagligen följer hennes liv. 

Många är nyfikna på vad som händer i hennes liv och inte minst vill hennes följare veta hur det står till med hennes kärleksliv. Sedan uppbrottet från ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 30, sommaren 2022 har Bianca varit singel – och nu berättar hon varför hon är glad över att inte ha en man i sitt liv. 

Bianca Ingrossos offentliga kärleksliv 

Bianca och Phillipe hade en av och på relation under flera år. Paret var tillsammans i totalt tio år men under relationen gjorde de slut ett antal gånger, för att sedan hitta tillbaka till varandra. Men sommaren 2022 gjorde de slut en sista gång och det uppbrottet blev definitivt. 

Ungefär ett år efter Bianca och Phillipes uppbrott började Phillipe synas med en annan tjej, Rebecca Lindbergh Thor och kort därefter gick paret ut med att de var i en relation och idag bor de ihop i en lägenhet på Östermalm.

Sedan uppbrottet har Bianca vid flera tillfällen pratat om sitt ex och hans nya relation. När Bianca gästade podcasten ”Högt i tak”, berättade hon om känslorna att ex-pojkvännen träffat en ny tjej. 

– Ingenting alls. Jag är jätteglad för hans skull. Och jag känner ju henne, sa Bianca då och fortsatte:

– Vi var ju på Lollapalooza. Och så var jag lite bakfull en dag och fick en överväldigande känsla, som gjorde mig tårögd, över att jag är så lycklig för hans skull. Båda vi två är så värda att få känna kärlek på annat håll.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso 2020. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Läs mer: Philllipe Cohen visar upp kärlekslyckan med flickvännen Rebecca – se bilderna här

Biancas romans med hockeyspelaren

Två år har snart gått sedan uppbrottet och under dessa år har det ryktats och spekulerats en hel del om Bianca har funnit kärleken på nytt. Sommaren 2023 var Bianca på Ibiza med några vänner och syntes umgås en hel del med hockeyspelaren Patrick Cehlin. 

När Kristallengalan gick av stapeln i höstas, fick hon frågan av Aftonbladet, hur det egentligen låg till mellan henne och Patrick Cehlin svarade hon: 

– Nej men det går bra, han är otrolig. Vi ses. Han är en jättenära vän till mig, säger hon och tillägger:

– Hela hans gäng är helt underbart och vi har haft en fantastisk sommar. 

Men om det var en romans mellan dem eller inte har aldrig bekräftats. Däremot slutade de synas ihop efter några månader. 

Bianca Ingrosso: Därför är hon glad att hon är singel 

Under åren har Bianca vid flera tillfällen berättat att hon är nöjd med sin relationsstatus och att hon jobbar mycket på relationen till sig själv. I en ny video på Instagram berättar hon nu varför hon är glad över att vara singel. 

Det är i en story i samarbete med hennes skönhetsvarumärke Caia Cosmetics som hon blir ombedd att beskriva sin hudvårdsrutin. Hon berättar då att hon gillar att hålla sin rutin simpel. Men sen säger hon något oväntat. 

– Jag startar alltid morgonen med is i hela mitt ansikte i tre minuter. Jag skulle i princip kunna stå i min frys. Så jag är väldigt glad att jag är singel för om jag hade haft en man hade han skämts över mig, säger hon i videon. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso 


Lästips: 

50 kluriga och roliga gåtor och tankelekar för barn

Allt om Christian Bauer: Barn, jobb och Pernilla Wahlgren

12 snapsvisor till midsommar att skriva ut till ert sånghäfte