Samir Badrans flörtiga kommentar till Julias kusiner – oväntade orden

Samir Badrans flörtiga kommentar till Julias kusiner
Samir Badrans flörtiga kommentar till Julias kusiner - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Samir Badran och Julia Sundquist har vid flera tillfällen pratat om att de får göra vad de vill i sin relation och att de inte är svartsjuka av sig. Nu skriver Samir en flörtig kommentar till Julias kusiner.

Samir Badran, 33, och flickvännen Julia Sundquist, 27, förlovade sig i direktsänd tv år 2020. Men ännu har paret inte gift sig och om det finns några planer på ett giftemål har Samir och Julia inte berättat. 

Under relationen har paret vid flera tillfällen berättat att de har ett lite annat synsätt på relationen än vad många andra par har. Det finns nämligen ingen svartsjuka mellan dem vilket gjort att de testat på mycket olika saker i relationen. 

Julia Sundquist om relationen med Samir Badran

Deras relation har väckt mycket uppmärksamhet på grund av deras synsätt och när Julia gästade Nathalie Lidbergs podcast ”Vår Gemensamma Dagbok berättar hon mer om relationen med Samir. 

– Jag har alltid varit lite mer öppen i mitt sätt att tänka än vad gemene man är. Jag tycker att alla kan bli kära i tjejer och killar, man blir kär i personen snarare än könet. I en relation så är sex en sak och kärlek är en sak. 

Vidare frågar Nathalie om Julia klassar sig själv som bisexuell men Julia menar att hon inte sätter sig i något fack alls, men att hon kan bli kär i både tjejer och killar. 

– Jag blir jätteattraherad av tjejer också, säger Julia. 

Hon fortsätter berätta att Samir är lagd åt samma håll när det kommer till sexuell nyfikenhet och att paret testat på tantra och lingammassage, vilket är en tantrisk massage för killar med fokus på könsorganet. Deras öppenhet och nyfikenhet har gjort att de testat på mycket saker i sin relation. 

– Jag tycker det är nice om Samir tycker andra tjejer är snygga och härliga. Jag älskar det. 

Samirs intima avslöjande om relationen  

Även Samir har uttalat sig om relationen och deras öppenhet gentemot varandra. När Samir gästade Youtube-serien ”Söndagsångest” tillsammans med Viktor Frisk, frågar Malin Norlander en intim fråga till duon: 

– Har ni haft mycket trekanter, gillar ni när det blir lite "spicy"?

– Ja, det är kul, svarar Samir. 

Vidare under intervjun säger Malin att hon fått höra att Samir och Julia har ett öppet förhållande. 

– Vi har inget öppet förhållande, vi är bara väldigt icke-svartsjuka. Överhuvudtaget. Det bestämde vi oss för så fort vi blev tillsammans att vi gör vad vi vill. Vi bara är. 

Samirs flörtiga ord om Julias kusiner 

Nyligen publicerade Julia en bildkarusell på Instagram där hon står och poserar framför kameran med sina två kusiner, och de alla är uppklädda och sommarfina. 

Då passar Samir på att skriva en flörtig kommentar riktad till kusinerna. 

”Varför är alla dina kusiner så snygga? Eller aaa alla tjejer i er släkt?”, skriver Samir under under bilden. 

Julia svarar: 

”Kunde inte hålla med dig mer”

Läs mer: 

Sommarlov på SVT 2024 sändningstider, artister och programledare

Allt om Fröken Snusk: Namnet, åldern, skandalerna och Mello

Äntligen helg! Här är 215 vågade "Jag har aldrig"-frågor