Bianca Ingrossos kommentar till Benjamins nya flickvän – visar upp relationen

Bianca Ingrossos kommentar till Benjamins nya tjej
Bianca Ingrossos kommentar till Benjamins nya tjej - Foto: Claudio Bresciani/TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Nyligen kom beskedet att Benjamin Ingrosso träffat kärleken i den australienska influencern Ashton Wood. Nu visar Bianca vad hon egentligen tycker om lillebroderns nya tjej.

Benjamin Ingrosso, 26, har levt som singel sedan uppbrottet från den norska influencern Frøya Winther förra sommaren. Dessförinnan var han i en lång relation med Linnea Widmark. 

Men nu har artisten hittat kärleken på nytt! Det är när Elaine Mooe gästar radioprogrammet "Gry Forsell med vänner", som Benjamin Ingrossos relation avslöjades. 

Benjamin Ingrossos nya flickvän avslöjad

Elaine Mooe ska nyligen ha stött på Benjamin under en skivbolagskonsert där han ska ha presenterat en kvinna som sin tjej, något Expressen var först att rapportera om. 

– Du sa att Benjamin Ingrosso var där med en tjej från Australien som han höll i hand och så sa han till dig att de är ihop, säger Gry Forssell i radioprogrammet, varpå Elaine Mooe fortsätter:

– Ja. Eller inte de orden, men han sa "Det är min tjej". 

Allt vi vet om Ashton Wood 

Benjamins flickvän ska vara den australienska influencern Ashton Wood, 30. Hon bor för tillfället i London och jobbar med sina sociala medier, driver en podcast, är medgrundare för ett företag som gör matcha och har tidigare gjort kollektioner för klädmärket NA-KD. 

Läs mer: Allt vi vet om Ashton wood: Ålder, jobb och relationen med Benjamin Ingrosso

Bianca Ingrossos kommentar till Ashton

Familjen Wahlgren-Ingrosso har en tajt relation till. varandra och när någon skaffar sig en partner så blir den personen en given del av familjen. Och Ashton verkar redan ha tagit en plats i familjens hjärtan – speciellt Bianca Ingrossos

När Ashton besökte Stockholm i slutet på maj, publicerade hon en bildkarusell på Instagram med höjdpunkter från resan. Hon besökte bland annat Emilio och Åsa Ingrossos restaurang ”Apertivo”, åt köttbullar och andra godsaker. 

Under inlägger har Bianca visat sin kärlek till Ashton, hon kommenterar nämligen flera röda hjärtan till inlägget och Ashton är inte sen med att svara tillbaka med hjärtan. 

Så kul att storasyster Bianca redan kommit så nära Benjamins nya kärlek! 

Foto: Instagram/@ashtonwood

Lästips: 

Allt om Ashton Wood: Familj, syskon och Benjamin Ingrosso

Sommarlov på SVT 2024 sändningstider, artister och programledare

Nationaldagen 2024: Tips på saker att göra