Bianca Ingrosso syns ihop med Zara Larssons ex – intima bilderna

Bianca Ingrossos syns ihop med Zara Larssons ex-pojkvän
Bianca Ingrossos syns ihop med Zara Larssons ex-pojkvän - Foto: STELLA Pictures/ddp/Lee Floyd / Avalon, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso var nyligen i Göteborg och passade på att gå på konsert. Efteråt har det börjat cirkulera bilder på henne tillsammans med Zara Larssons ex-pojkvän.

Entreprenören Bianca Ingrosso, 29, har stått i rampljuset sedan hon var barn. Men hennes stora mediala genombrott kom 2016 när ”Wahlgrens värld” hade premiär. Hennes följarskara har växt sig stor genom åren och idag följer över 1,4 miljoner personer hennes liv på Instagram. 

Något som alltid verkar vara av intresse, är hur det står till med Biancas kärleksliv. Sedan uppbrottet från ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 30, sommaren 2022 har Bianca varit singel – men nu syns hon ihop med en ny kille. Ingen mindre än världsartisten Zara Larssons ex-pojkvän. 

Bianca Ingrossos offentliga kärleksliv

Bianca och Phillipe hade en av och på-relation under flera år. Paret var tillsammans i totalt tio år men under relationen gjorde de slut flera gånger, för att sedan hitta tillbaka till varandra. Men sommaren 2022 gjorde de slut en sista gång och uppbrottet blev definitivt. Idag är Phillipe i en ny relation med Rebecca Lindbergh Thor och paret bor ihop i en lägenhet på Östermalm. 

Under åren som gått sedan uppbrottet har det spekulerats en hel del om Bianca också har funnit kärleken på nytt. Sommaren 2023 var Bianca på den spanska partyön Ibiza och syntes umgås en hel del med hockeyspelaren Patrick Cehlin. Det var när Kristallengalan gick av stapeln i höstas som hon fick frågan av Aftonbladet, hur det egentligen låg till mellan henne och Patrick Cehlin, då svarade hon: 

– Nej men det går bra, han är otrolig. Vi ses. Han är en jättenära vän till mig, säger hon och tillägger:

– Hela hans gäng är helt underbart och vi har haft en fantastisk sommar. 

Men om det var en romans mellan dem eller inte har aldrig bekräftats. Däremot slutade de synas ihop efter några månader. 

Därför tog det slut mellan Zara Larsson och Ludwig Kronstrand

Även Zara Larsson, 26, har haft flera offentliga relationer. Idag är hon tillsammans med dansaren Lamin Holmén, 31, som bland annat syns dansa i ”Melodifestivalen”. Men innan hon fann kärleken i Lamin har hon varit i två andra uppmärksammade relationer. Innan sin nuvarande pojkvän var hon tillsammans med den brittiske modellen Brian Whittaker, 24, och innan det var hon tillsammans med Hov1-artisten Ludwig Kronstrand, 26. 

Ludwig Kronstrand och Zara Larsson var tillsammans under flera år i tonåren. Precis som relationen i sig blev uppbrottet mycket uppmärksammat och det spreds rykten om varför relationen tog slut. 

I juni 2017 berättar Ludwig om uppbrottet från sitt perspektiv, i podcasten "Noel och Ludwig" som han driver med Hov1-kollegan Noel Flike

– Hon säger så här: "Ludwig jag älskar dig mest av allt och jag vill att det bara ska vara du och jag, men jag tänker om det här ska fungera så måste vi typ ha ett öppet förhållande. Det betyder att du får ligga med andra och jag får ligga med andra", sa Ludwig Kronstrand då.

Enligt Ludwig så fanns det en regel i relationen, att man inte får bli förälskad i någon annan person. Något som Ludwig inte kunde hålla. 

– Jag låg med andra. Sen träffade jag en person som jag började hänga med och sen började jag tycka om henne jättemycket. Jag blev förälskad i en person, berättar han i avsnittet.

Bianca syns ihop med Hov1-artisten 

Lördagen den 1 juni öppnade Bianca Ingrossos skönhetsmärke ”Caia Cosmetics” deras första permanenta butik i varuhuset NK i Göteborg. Bianca var givetvis på plats för att fira det stora steget för företaget och för att hälsa på alla fans som var där för hennes skull. 

När hon ändå var på plats i Göteborg, passade hon också på att roa sig. Dagen innan butiksöppningen spelade nämligen hennes vän och tillika artisten Viktor Leksell på Scandinavium och Bianca var på plats i publiken. 

Efter hennes besök på konserten började filmer spridas på plattformen Tiktok, som visade Bianca stå nära en man i publiken, och det såg ut som en intim stund dem emellan. Mannen visade sig vara Zara Larssons expojkvän Ludwig Kronstrand.

Foto: Tiktok
Foto: Tiktok

Det är svårt att avgöra huruvida Ludwig viskar i Biancas öra eller om han faktiskt pussar henne på kinden. Ingen av dem har bekräftat att de var på konserten tillsammans. 

Läs mer: 

Nationaldagen 2024: Tips på saker att göra 

Allt om Ashton Wood: Familj, syskon och Benjamin Ingrosso

Äntligen helg! Här är 215 vågade "Jag har aldrig"-frågor