Efter uppbrottet från hockeyspelaren – Klara Hammarström avslöjar bebislyckan

Efter uppbrottet från hockeyspelaren – Klara Hammarström avslöjar bebislyckan
Klara Hammarström. - Foto: Claudio Bresciani/TT, Magnus Liljegren/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Det råder bebislycka i familjen Hammarström!

I början av året berättade artisten Klara Hammarström att hon och pojkvännen tillika hockeyspelaren Alexander Holtz gått skilda vägar. 

Klara uttryckte då att hon var nöjd som singel, och att det skulle krävas en riktigt pangkille för att hon skulle gå in i ett nytt förhållande inom den närmsta framtiden: 

– Jag är så jävla nöjd med min status i livet, så det ska vara en riktigt jävla bra kille. Annars får det vara, säger hon till Expressen då. 

Alexander Holtz och Klara Hammarström. Foto: Charlotte Brunzell/Stella Pictures 

Omtalad romans med Martinus 

Senare samma år, närmare bestämt i samband med finalen av "Melodifestivalen" 2024, började det florera ett romansrykte mellan Klara och Martinus Gunnarsen

Marcus och Martinus. Foto: Stella Pictures 

Klara Hammarströms stora familj 

Men för närvarande verkar Klara Hammarström vara singel. Men ensam, det är hon inte! Klara är uppvuxen i en stor familj – med tio syskon. 

Klara själv är tvillingsyster, hennes tvillingsyster heter Selma. I familjen Hammarström finns det även ett trillingpar: MathildaAmanda och Lukas

Bland syskonen finns även IngemarJulianEllenAdamAnnabel och Florian

Klara Hammarströms föräldrar, de heter Anna och Eskil

Väntar tillökning 

Nu avslöjar artisten att familjen väntar tillökning! Det är i samband med släppet av Klaras nya låt "Do it for love", som hon uppträdde för första gången på Mälarpaviljongen i Stockholm där hon också visade upp sig i en ny look, som hon berättar om bebislyckan: 

– Jag ska få en lillasyster. Det händer snart, eventuellt, berättar Klara Hammarström för Hänt

Hammarström förklarar att familjens midsommarplaner tvingats flyttas fram till följd av bebisens ankomst, men att det känns bra att få ett syskon till. 

Det blir Klaras tolfte syskon. Vi säger stort grattis till familjen Hammarström!