Klara Hammarströms fans galna – efter beskedet om Martinus

Klara Hammarström och Martinus Gunnarsen. - Foto: Claudio Bresciani/TT
Dela på Pinterest
Artisterna Klara Hammarström och Martinus Gunnarsen sågs umgås en hel del tillsammans på Mello-efterfesten – något som gjort hennes fans rejält nyfikna på hur det ligger till.

I lördags stod det klart att den norska duon Marcus och Martinus representerar Sverige i "Eurovision Song Contest" som går av stapeln i maj. 

De tävlar då med låten "Unforgettable" som till synes tog hela Sverige med storm under lördagens final. Huruvida låten går hem i Europa eller ej återstår att se. 

Festligt på Mello-efterfesten 

Vinsten för tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen firades med en hejdundrande efterfest där artister som Danny Saucedo, Liamoo och Lisa Ajax deltog. Det sprutades champagne för fulla muggar och vinnarduon fick framföra sin låt igen. 

Marcus och Martinus. Foto: Claudio Bresciani/TT 

Klara Hammarström och Martinus Gunnarsen 

En som också var på plats på festen är artisten Klara Hammarström. Hennes medverkan på partyt har blivit lite extra uppmärksammad, detta till följd av att hon ska ha setts umgås väldigt nära Martinus Gunnarsen. 

Han är, till skillnad från Marcus, singel. Även Klara är singel, vilket har lett till många spekulationer kring om hon och Martinus har något på gång

Enligt Schlagerbloggen ska de även ha lämnat efterfesten tillsammans. 

Klara Hammarström. Foto: Claudio Bresciani/TT 

Fans nyfikna på relationen mellan Klara och Martinus 

Martinus och Klaras umgänge har fått den sistnämnda artistens fans att dundra in kommentarer gällande huruvida hon har ihop det med den norska stjärnan eller ej. 

På Klara Hammarströms sociala medier strömmar din in kommentarer från fans som frågar om hur det ligger till med henne och Martinus Gunnarsen: 

"Hur går det med Martinus?", "hoppas du hade det trevligt med @martinusgunnarsen igår" och "stämmer det att du vaknade med en av tvillingarna?", lyder några av de kommentarer som skrivits under Klara Hammarströms inlägg på Instagram. 

Huruvida det faktiskt är något mellan de två artisterna återstår att se. 


Foto: Instagram/@klarahammarstrom