Det jobbar Peg Parneviks pojkvän med: "Njutning"

Det jobbar Peg Parneviks pojkvän med: "Njutning"
Peg Parnevik och Sebastian De la Vega. - Foto: Christine Olsson/TT, Pontus Lundahl/TT
Dela på Pinterest
Artisten Peg Parnevik och pojkvännen Sebastian De la Vega har snart varit tillsammans i ett år. Nu har de slagit sina kloka huvuden ihop och dragit igång ett nytt företag inom sexuell hälsa.

I september 2023 berättade Peg Parnevik att hon funnit en ny kärlek. Hon uttryckte då att hon ville ta det långsamt, just för att hon kände att killen hon träffat var "the one". 

– Jag tror att det har tagit mig en stund att landa i det. Innan har det varit så här, visa upp det för alla, prata om det i podden, det har blivit jätteofficiellt. Men jag tror att det här är ”the one”, så jag ska chilla lite. Jag ska bara ta hand om det och vara i kärleksbubbla, sa hon till Aftonbladet då. 

Peg Parneviks pojkvän Sebastian De la Vega

Det tog inte lång tid innan Peg Parnevik började prata om sin nya kärlek, sin pojkvän, i podcasten "Peg & Penny" som hon driver med sin syster Penny Parnevik. 

Peg Parnevik och Penny Parnevik. Foto: Claudio Bresciani/TT 

I podcasten berättade hon att relationen till sin nya pojkvän, Sebastian De la Vega, gjorde henne trygg:

– Sjukt nog så har jag kille nu, sa hon i avsnittet och fortsatte: 

– Det är första gången jag känner mig på riktigt lugn i en relation. 

Peg Parnevik. Foto: Stella Pictures 

Gick på Grammisgalan 2024 ihop

Sedan dess har Sebastian De la Vega dykt upp en hel del i Peg Parneviks sociala medier och i maj 2024 dök paret upp på röda mattan tillsammans för första gången. 

Sebastian De la Vega och Peg Parnevik på Grammisgalan 2024. Foto: Pontus Lundahl/TT 

Vem är Sebastian De la Vega? 

Sebastian De la Vega är från Malmö och är 38 år gammal. Han är alltså tio år äldre än Peg Parnevik, något hon pratat om i podcasten "Peg & Penny". 

När Sebastian i juni 2024 gästar podcasten för första gången berättar han mer om sig själv. Han avslöjar bland annat vad han jobbar med, och berättar då att han nyligen slutat sitt jobb på ett solglasögonmärke och dragit igång sitt eget företag – ett företeg där även Peg är med på ett hörn. 

Hon är nämligen medgrundare och ska vara med och se till så att det företaget planerar att sälja är estetiskt tilltalande. 


Jobbar med sexleksaker 

I podcasten berättar Sebastian De la Vega att det nya företaget, som han arbetat med sedan han slutade på sitt gamla jobb, ska sälja sexleksaker:

– Sedan dess har jag hållit på och dragit igång ett eget varumärke som faktiskt ska tillverka vibratorer, så sexleksaker. 

Han förklarar att ett av målen med företaget är att få sexleksaker att vara något mindre tabubelagt än vad det är idag: 

– Egentligen är det ingen skillnad på om jag käkar Alvedon eller om jag ligger med någon, jag mår bra av båda. säger Sebastian De la Vega i podcasten. 

Uttalandet får Peg Parnevik att höja på ögonbrynen: 

– Så kan du inte säga. Du menar njutning. 

Sebastian fortsätter förklara: 

– Man kan ha sexleksaker tillsammans med sin partner, man kan ha det själv. Men det ska varken vara ett substitut eller ett måste, utan det ska vara något man väljer för sin egen njutning.