Allt vi vet om Sebastian de la Vega – ålder, jobb och relationen med Peg Parnevik

Sebastian de la Vega
Sebastian de la Vega - Foto: Instagram/@pegparnevik
Dela på Pinterest
Här kan du läsa mer om Sebastian De la Vega!

Under sommaren 2023 kom artisten Peg Parnevik med beskedet att hon träffat kärleken på nytt. 

– Ja! Jag är superlycklig. Innan har jag varit så snabb med att jag ska berätta för alla och att jag ska prata om det i podden och Instagram och allt. Men nu är det första gången som jag vill landa i det lite. Det har tagit lång tid innan jag sagt något, berättade Peg till nöjessajten Hänt

Kärleken visade sig vara Sebastian de la Vega och har sedan offentliggörandet av relationen synts en hel del i Pegs Instagram-flöde. 

Hur gammal är Sebastian de la Vega? 

Det finns inga uppgifter om när Sebastian de la Vega fyller år. Men Peg Parnevik har tidigare sagt att det skiljer sig 10 år mellan henne och pojkvännen. Peg är i skrivande stund 28 år gammal och fyller 29 den 3 november 2024. Vilket innebär att Sebastian de la Vega är, eller fyller 39 år under 2024. 

Läs mer: Peg Parnevik om ålderskillnaden med pojkvännen Sebastian De la Vega

Vad jobbar Sebastian de la Vega med?

Det finns inte jättemycket information om Sebastian de la Vega. Men i intervjun med Hänt avslöjande Peg även vad pojkvännen jobbar med. På frågan om även han var i musikbranschen svarade artisten: 

– Nej nej, med mode. 

Sedan 2019 har Sebastian de la Vega nämligen jobbat på det svenska populära solglasögonmärket Chimi Eyewear, där hans titel är Global wholesale manager.

Sebastian de la Vega och Peg Parneviks relation

I en intervju med Aftonbladet i september 2023 avslöjade Peg att hon och Sebastian matchade med varandra på en dejtingapp och att de dejtade ett bra tag innan de beslutade sig för att ta nästa steg i relationen. 

– Det är jättenytt, vi har träffats ett tag men nu är det officiellt, sa Peg till Aftonbladet då.

Hon berättade även att hennes tanke var att hon skulle vara singel ett tag och att hon inte var intresserad av att gå in i en ny relation.

På frågan hur många dejter de gick på innan det blev officiellt svarade hon: 

– Jättemånga! Det blev officiellt typ nu i veckan. 

Hon berättar även att till skillnad från sina tidigare relationen, vill hon vara sparsam med vad hon delar med sig av med sin nya relation och hålla den privat. 

– Det är därför jag tar det ganska försiktigt. Men jag är ganska transparent med alla och vill dela med mig om saker på Instagram och så, så jag försöker hitta en balans, säger hon och fortsätter:

– Jag behöver inte säga allt, men jag vill ändå vara öppen.

Vad heter Sebastian de la Vega på Instagram? 

På Instagram heter Sebastian @sebastiandelavega, och har i skrivande stund 1 500 följare. Han konto är dock privat, vilket gör att man inte kan gå in och kolla på hans bilder utan att behöva följa honom.