Influencern väntar sitt andra barn – ett år efter dotterns födsel

Klara Elvgren och Jhon Arboleda väntar sitt andra barn
Klara Elvgren och Jhon Arboleda väntar sitt andra barn - Foto: Instagram/@tanbyklara, Caisa Rasmussen / TT
Dela på Pinterest
Klara ”Tanbyklara” Elvgren träffade kärleken Jhon Arboleda när hon var programledare för FBOY island. Nu väntar paret sitt andra barn ihop.

Influencern och poddaren Klara Elvgren, även känd som Tanbyklara, träffade kärleken Jhon Arboleda för första gången i dejtingprogramet ”FBOY Island”, där Jhon var en av deltagarna och Klara var programledare. 

Men det var inte förrän paret kommit hem från inspelningen som det slog gnistor på riktigt mellan dem. Och innan programmet ens hunnit sändas på tv hade Klara blivit gravid. 

Klara Elvgren på pressträffen för FBOY Island. Foto: Caisa Rasmussen / TT

Det var i början på januari 2023 som Klara och Jhon kunde berätta den glada nyheten att de väntade barn tillsammans och fem månader senare, den 4 juni, välkomnade de en dotter som fick namnet Ivy Rose

"Vår älskade dotter kom till världen 12:07", skrev Klara i en story på Instagram innan hon senare även delade en bild med dottern. 

Firade dotterns födelsedag 

Under året som gått har Klara och Jhon delat med sig om livet som småbarnsföräldrar i början på juni i år delade paret med sig av bilder från dotterns första födelsedagskalas. Den stora dagen firades med familjen och flera olika tårtor samt andra bakverk. 

”Vår lilla ett åring. Första kalaset!!!!!”, skrev Klara till ett inlägg med bilder från kalaset. 

Klara Elvgren och Jhon Arboleda väntar sitt andra barn

Det har alltså gått ett år sedan paret utökade familjen med sin lilla ögonsten. Och nu avslöjar Klara och Jhon att Ivy Rose ska bli storasyster. 

I ett videoklipp på Instagram står familjen på en sommaräng, i vita kläder och Klara visar upp gravidmagen. Till inlägget skriver hon: 

Vår familj växer”

Kommentarsfältet fylldes snabbt med hälsningar och gratulationer från svenska profiler. 

”STORT GRATTISSSSSS”, skriver Zoe Fay Brown. 

”Och det är vi så glada för”, hälsar Kenza Zouiten. 

”Längtar”, kommenterar Janni Delér. 

Så fin video”, skriver Hanna Friberg.