Fansens oro för Benjamin Ingrosso – nu kommer det fram: ”Är rädd”

Fansens oro för Benjamin Ingrosso
Fansens oro för Benjamin Ingrosso - Foto: Jonas Ekströmer/TT, STELLA Pictures/Avalon
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrossos karriär blomstrar och är aktuell med nya låtar, turné och första delen av sin egen dokumentärserie. Nu uttrycker fansen sin oro.

Artisten Benjamin Ingrosso har aldrig varit så aktuell som han är just nu. Under våren var han ute på sin första internationella turné ”Better days tour” och tog hela Europa med storm. Bara veckor efter hans hemkomst till Sverige belönades han med den prestigefulla utmärkelsen ”Sveriges bäst klädda man” av tidningen Café. Och nyligen släpptes första delen i hans dokumentärserie ”This is Benjamin Ingrosso”. 

Sommaren står inför dörren och det innebär återigen turné för artisten, men denna gång i Sverige. 

Benjamin Ingrosso stoppad av knarkpolis

Det var inte bara tidningen Café som belönade Benjamins klädstil med ett pris. Även modemagasinet ELLE gav honom pris för ”Årets bäst klädda man” på ELLE-galan 2024.

Under galan festade Benjamin till det rejält och tog kanske en eller två drinkar för mycket, vilket slutade med att polisen stoppade honom efter misstanke om att han tagit droger. När Benjamin Ingrosso gästade radioprogrammet ”Rix Morronzoo” strax efter galan berättade han om incidenten.

– Jag stod och hade värsta konversationen med någon och så plötsligt var det fyra civilare som tog fast mig, säger Benjamin i radioprogrammet och fortsätter: 

– De tog fast mig för de trodde att jag hade tagit någonting. 

Benjamin menar att poliserna tyckte att hans pupiller såg stora ut och att han uppträdde påverkad. 

– Jag sa bara att ni kan kolla mig, jag är asfull och har knappt ätit något idag.

Anledningen till misstanken var enligt artisten själv att han inte hade druckit alkohol på två månader på grund av europaturnén, det var troligtvis därför han blev så pass påverkad. 

– Jag hade druckit två glas champagne, tre espresso martini och ingen mat. Så jag var dyngrak.

Benjamin Ingrosso på ELLE-galan 2024. Foto: Anders Wiklund/TT

Fansens oro för Benjamin 

Senaste tiden har Benjamin släppt flera nya låtar som snabbt blivit riktiga dunderhits. Inte minst ”Kite” och ”Honey boy” som spelas frekvent på olika radiokanaler runt om i Europa. På sina sociala medier har Benjamin också hintat om en ny låt som snart ska släppas. 

Sanningen är att han publicerat flera klipp med utdrag ur låten men inte givit någon exakt information när låten, som heter ”Look Who's Laughing Now” ska släppas. Och kommentarsfälten fylls av frågor när de kan förvänta sig att kunna lyssna på hela låten. 

Men det är även flera personer som känner oro över att Benjamin hintar om låten så mycket och aldrig släpper den – de är nämligen rädda för att de ska tröttna på låten innan hela versionen ens finns tillgänglig att lyssna på. 

”Är rädd att detta kommer bli en sån låt alla tröttnat på när den väl släpps”, skriver en följare under en video på Benjamins Tiktok. 

Personen får medhåll av flera andra följare som känner samma sak: 

”Gode trött redan nu mvh (gillade den bra mycket för 3 dagar sen)”, svarar en följare på kommentaren. 

”100%”, skriver en annan.

”Redan tröttnat jag med”, hälsar en tredje. 

”Redan tröttnat”, kommenterar en fjärde.

Men det är många andra som inte håller med följaren som skrivit den ursprungliga kommentaren. 

”Så pepp jag blir på livet av bara denna lilla snutt låt man fått höra, så vet jag att denna kommer vara med mig sååå länge”, hälsar en följare.


Läs mer: 

Allt om Ashton Wood: Familj, syskon och Benjamin Ingrosso

Sommarlov på SVT 2024 sändningstider, artister och programledare