Relationen till Benjamin Ingrosso avslöjad – detaljen i bilderna inifrån lägenheten

Detaljen i Ashton Woods bild avslöjar relationen till Benjamin Ingrosso
Detaljen i Ashton Woods bild avslöjar relationen till Benjamin Ingrosso - Foto: Instagram/@ashtonwood, Patrik c Österberg/ STELLA Pictures/
Dela på Pinterest
Nyligen kom det fram att Benjamin Ingrosso har träffat kärleken i den australienska influencern Ashton Wood. Detaljen i Ashtons bilder avslöjar relationen.

Benjamin Ingrosso, 26, har levt som singel sedan uppbrottet från den norska influencern Frøya Winther förra sommaren. Dessförinnan var han i en lång relation med Linnea Widmark

Men nu har artisten hittat kärleken på nytt! Det är när Elaine Mooe gästar radioprogrammet "Gry Forsell med vänner", som Benjamin Ingrossos relation avslöjades. 

Benjamin Ingrossos nya flickvän

Det var på ett branschevent som Elaine Mooe ska ha stött på Benjamin, där han ska ha presenterat en kvinna som sin tjej. 

– Du sa att Benjamin Ingrosso var där med en tjej från Australien som han höll i hand och så sa han till dig att de är ihop, säger Gry Forssell i radioprogrammet, varpå Elaine Mooe fortsätter:

– Ja. Eller inte de orden, men han sa "Det är min tjej". 

Benjamins flickvän ska alltså vara den australienska influencern Ashton Wood, 30, som för tillfället är bosatt i London och jobbar med sina sociala medier, driver en podcast, är medgrundare för ett företag som gör matcha och har tidigare gjort kollektioner för klädmärket NA-KD. 

Bianca Ingrosso visar upp relationen till Ashton Wood

Varken Ashton eller Benjamin har bekräftat eller dementerat spekulationerna om att de ska vara i en relation. Men många tecken har pekat på att det stämmer, både Benjamin och storasyster Bianca Ingrosso gillar frekvent influencerns bilder på Instagram och nyligen kommenterade Bianca en bild som avslöjar att de har en relation till varandra. 

Läs mer: Bianca Ingrossos kommentar till Benjamins nya flickvän – visar upp relationen

Bilderna avslöjar relationen

Efter Ashton Woods resa till Stockholm delade hon med sig av bilder från resan, hon publicerar bland annat bilder på en pasta från restaurangen Aperitivo by Ingrosso, köttbullar och potatismos och några bilder på sig själv.  

”Några av mina favoritstunder i Stockholm”, skriver hon till bilderna. 

En av bilderna hon tagit på sig själv i en spegel är från en lägenhet som för många är bekant – det är nämligen från Benjamin Ingrossos nya sekelskifteslägenhet. Bläddrar man vidare i bildkarusellen skymtar man även lite av en svart statyett med en guldplatta nedtill. Vilket visar sig vara en Rockbjörn. Ett pris som Benjamin vunnit hela sex gånger och stoltserar med på en hylla i lägenheten. 

Bilderna tagna inifrån Benjamin Ingrossos nya lägenhet. Foto: Instagram/@ashtonwood

Benjamin har tidigare publicerat en video inifrån sin lägenhet som tydligt visar att bilderna Ashton de facto har knäppts hemma hos artisten. 

Hemma hos Benjamin Ingrosso. Foto: Instagram/@benjaminingrosso
Hemma hos Benjamin Ingrosso. Foto: Instagram/@benjaminingrosso

Lästips: 

Roliga lekar till midsommar för barn och vuxna

Roliga snapsvisor till sånghäftet på midsommar

Allt om Ashton Wood: Familj, syskon och Benjamin Ingrosso