Efter orden om Ashton Wood – Benjamin Ingrosso avslöjar intima detaljerna på drömdejten

Efter orden om Ashton Wood – Benjamin Ingrosso avslöjar intima detaljerna på drömdejten
Ashton Wood och Benjamin Ingrosso. - Foto: Instagram/@ashtonwood, Claudio Bresciani/TT
Dela på Pinterest
Ashton Wood sägs vara Benjamin Ingrossos nya flickvän, och kanske har hon fått gå på en av hans drömdejter. Läs mer här!

Benjamin Ingrosso har varit singel ett tag, men nyligen började det spekuleras kring honom och den australienska influencern Ashton Wood

Romansryktet kom efter att radioprofilen Elaine Mooe gästade radioprogrammet "Gry Forsell med vänner", som under en skivbolagsfest hade bevittnat Benjamin och Ashton tillsammans. Benjamin ska enligt Mooe även ha benämnt Ashton som sin tjej

Ashton Wood i Stockholm 

Efter orden om Ashton Wood dök det upp flera bilder från Stockholm i influencerns Instagram-flöde. 

 

Fler hintar om att de umgås har dykt upp – på Ashton Woods Instagram. På flera av de bilder hon publicerat syns hon vara hemma i Benjamins lägenhet. Men Benjamin Ingrosso själv har inte uttalat sig om relationen med Ashton Wood. Men när han nyligen gästade Youtube-serien "Då är vi igång", ledd av Anis Don Demina och Behrouz Badreh, gav han några detaljer om sitt kärleksliv. 

Anis Don Demina. Foto: Samuel Steén/TT 

Benjamin Ingrossos drömdejt 

I videon får han nämligen frågan om hur en drömdejt ser ut på honom. Och svaret, det är inte att leka med! Benjamin Ingrosso har verkligen tänkt ut hur han får till dejternas dejt – och kanske har Ashton Wood fått uppleva något liknande. 

Benjamin Ingrosso. Foto: Claudio Bresciani/TT 

Den som går på en drömdejt med Benjamin Ingrosso kan i alla fall förvänta sig mer än en heldag med honom. Dejten innehåller nämligen allt från besök på en härlig vinbar, en mysig natt, en dunderfrukost, en och annan mysig dusch och en promenad i parken. 

– Jag tycker typ att drömdejten ska pågå, alltså att den ska börja sent på kvällen och sen så börjar den på riktigt på morgonen, säger Benjamin i videon och fortsätter: 

– Man ses ute, kanske nio, man drar till någon vinbar typ. Käkar lite, dricker lite vin och sen kanske man drar vidare till något ställe och äter dessert. Drar hem, "modear". 

Benjamin Ingrosso i Youtube-serien "Då är vi igång". Foto: Youtube 

Därefter följer en härlig natt med tillhörande morgonmys med artisten! 

– Så har man det mysigt. Vaknar upp på morgonen, då har man gått ner till Fabrique eller Bageriet. Hon vaknar upp till lite sköna bullar, bröd och Gammel Knas-ost och gurka. Vispad yoghurt med lite färska bär och granola. Man sätter sig på balkongen och äter en skön frukost och lär känna varandra där. Sen tar man en skön dusch, kanske tillsammans. Drar ut, på med gympaskorna, tar en liten skön promenad runt parken. 

Väl i parken hoppas Benjamin på att träffa på lite kompisar som man kan presentera sin dejt för. Därefter följer en utelunch innan det till slut är dags för att säga hejdå. 

En riktig pangdejt om du frågar Benjamin Ingrosso!