Influencern har fått barn – visar upp första bilderna på sonen: ”Sjukaste”

Josephine Qvist har blivit mamma
Josephine Qvist har blivit mamma - Foto: Instagram/@josephineqvist, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Influencern och tv-profilen Josephine Qvist har blivit mamma för första gången. Nu visar hon upp bebislyckan!

Infleuncern Josephine Qvist slog igenom i det skandalomsusade realityprogrammet ”Ex on the beach” och sedan dess har hon stått kvar i rampljuset. På Instagram har hon en följarskara på 252 000 personer i skrivande stund och brukar även blogga om sin vardag på Youtube.

Förra sommaren började Josephine hinta om att hon träffat kärleken på nytt, efter uppbrottet från hockeyspelaren Nick Ebert. I juni 2023 avslöjade hon sedan att hon var i en relation med fysioterapeuten och personliga tränaren Marco Galvan, 32. 

Nu har paret fått sitt första barn tillsammans! 

Avslöjade graviditeten till pojkvännen i en video 

Efter att ha varit ett par i bara några månader avslöjade Josephine och Marco att de väntade barn. I en video på Instagram delade Josephine med sig av stunden när hon berättade nyheten för Marco. 


Bebislycka för Josephine och Marco – visar upp sonen 

Och nu är den stora dagen kommen! Nyligen publicerade Josephine ett inlägg på Instagram där hon berättar att deras son äntligen tittat ut och meddelar att allt har gått bra. Hon visar även upp första bilden på sonen. 

”Igår klockan 19:06 kom han, vår son. 3,6 kilo och 51cm. Allt har gått bra och vi mår bra. Jag kommer berätta mer men kan säga att det är det sjukaste jag gjort i hela mitt liv och jag är så lycklig.”, skriver hon. 


Stort grattis till de nyblivna föräldrarna!