Linn Hegdal visar upp bebislyckan – glädjen med Filip: ”Totalt genomlycklig”

Linn Hegdals bebislycka
Linn Hegdals bebislycka - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
I början av året kom det fram att Linn Hegdal och Filip Lamprecht är ett par. Nu visar Linn upp bebislyckan.

Enda sedan Filip Lamprecht, 27, och Linn Hegdal, 28, tävlade tillsammans i dansprogrammet ”Let's dance” 2021 har det ryktats om att de är i en relation. Deras kemi på dansgolvet uppmärksammades stort eftersom de båda var i andra relationer under tiden för programmet. Filip var tillsammans med artisten Peg Parnevik, 28, och Linn var i en relation med danskollegan Jacob Persson, 29. 

De respektive paren gjorde slut en tid efter ”Let's dance”, och sedan hittade Linn och Filip varandra. I januari 2024 offentliggjorde de att att de firade ett år som par. 

”Jag är störtkär”, skrev Filip på Instagram då. 

Filip om sommarplanerna med Linn 

Både Filip och Linn har en hektisk vår bakom sig, Linn har startat upp ett företag inom dans tillsammans med sin ”Let's dance”-kollega Katja Lujan Engelholm. Och Filip har medverkat i ”Sveriges mästerkock VIP”, där han slutade upp som tvåa.


Nu väntar en härlig sommarsemester för paret. I en intervju med Expressen har Filip berättat om hur paret ska spendera semestern. Filip berättar att han älskar den svenska sommaren och vill gärna hålla sig på svensk mark under sommarmånaderna. Däremot har paret en ljuvlig semester inbokad tillsammans med Linns familj. 

– Det ska bli riktigt skönt. Det ska bli nice att få en riktig sommarsemester, säger Filip.

Han passar även på att berätta om deras relation: 

– Det är så bra. Jag är så lycklig. Det är bara jättebra. 

Linn Hegdal och Filip Lamprecht i Let's dance 2021. Foto: Jonas Ekströmer/TT


Linn visar upp bebislyckan

 Filip och Linn har det alltså riktigt bra tillsammans och verkar vara lyckligare än någonsin. Och nyligen publicerade Linn ett inlägg på Instagram där hon visade upp ännu en lycka. 

I november 2023 välkomnade nämligen nära vännen och kollegan Katja Lujan Engholm sin dotter till världen. Och nu var tiden kommen för den lilla flickan att döpas, och Linn fick den stora äran att bli gudmor! 

Linn delar hon med sig av flera bilder från den stora dagen, bland annat på den nydöpta lilla Leah men även bilder på henne själv och Filip. 

”I helgen blev jag gudmor till älskade, älskade Leah och ord kan inte beskriva hur stolt, rörd och totalt genomlycklig jag är över detta! Världens bästa lilla tjej med världens finaste föräldrar- älskar er så mycket, så mycket!”, skriver Linn. 

I kommentarsfältet har bland annat Filips mamma Kristin Kaspersen skickat röda hjärtan och flera följare berömmer Linn och Filip över hur fina och stiliga de är tillsammans. 

Foto: Instagram/@linnhegdal
Foto: Instagram/@linnhegdal


Lästips: 

Ciara Zelmerlöw öppnar upp om relationen med Måns: "Fullständigt hjärtekrossad"

Allt om Hampus Nessvold – karriären, Skäringer och den hemliga flickvännen