Pernilla Wahlgrens stora oro för Bianca Ingrosso

Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren uttrycker sin stora oro för Bianca Ingrosso i ett avsnitt av "Wahlgrens värld".

Pernilla Wahlgren, 56, är inne på sin femtonde säsong av "Wahlgrens värld". Bianca Ingrosso, 29, som valde att hoppa av realityserien efter den tionde säsongen, dyker till mångas stora glädje ändå upp lite då och då i programmet. 

Men trots att de olika delarna av familjen inte syns umgås särskilt mycket i relaityserien, umgås de en hel del och har en fin relation. När familjen Wahlgren-Ingrosso-Schollin nyligen drabbades av den stora sorgen att Hans Wahlgren gick bort i cancer var familjemedlemmarna samlade för att stötta varandra. 

Den senaste tiden har familjen även fått tillfälle att fira det faktum att Linn Wahlgren, dotter till Pernillas bror Linus Wahlgren, tog studenten. Från tillställningen delades det flitigt med bilder – bilder där familjen såg mycket lyckliga ut. 

Men i ett av de nya avsnitten av "Wahlgrens värld" visar Pernilla Wahlgren stor oro för Bianca Ingrosso. I avsnittet är Bianca hemma hos Pernilla i huset på Lidingö, och när Bianca kommer innanför dörrarna uttrycker hon att hon är "svinkall" – något som får Pernillas oro att gå på högvarv. 

– Men det är ju för att du... gå in och ät!, utbrister Pernilla när Bianca berättar att hon fryser. 

Pernilla klär Bianca i halsduk och serverar henne mat i "Wahlgrens värld". Foto: Skärmdump/Wahlgrens värld/Max 

I en synk berättar Bianca hur hon känner över sin mammas känslor: 

– När jag kommer hem hit blir ju hon väldigt orolig. Alltså konstant, säger Bianca Ingrosso i programmet och låter besvärad. 


Bianca Ingrosso i "Wahlgrens värld". Foto: Skärmdump/Wahlgrens värld/Max 

Bianca Ingrosso fortsätter: 

– Om jag fryser är jag undernärd, om jag är stressad har jag gått in i väggen och om jag är ledsen då är jag hjärtekrossad. 

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg 


Lider du eller någon av dina anhöriga av ätstörningar, eller vill du läsa mer om var du kan vända dig för att få hjälp och stöd? Då kan du vända dig till riksföreningen mot ätstörningar Frisk & Fri. 

Lästips: 

Så gick det för paren i "Gift vid första ögonkastet" 2024