Han är mannen som syns ihop med Sanna Guidetti – nya pussbilden visar

Han är mannen Sanna Guidetti syns pussa på Instagram
John Guidetti och Sanna Guidetti. - Foto: Henrik Montgomery/TT, Instagram/@sannaguidetti
Dela på Pinterest
Bilden på Sanna Guidetti skapar förvirring hos följarna. Läs mer här!

De senaste åren har Sanna Guidetti blivit en självklar del i det svenska influencerlandskapet. Hon har idag en följarskara på 110 tusen på Instagram, och på Tiktok har hon nästan 40 tusen följare. 

Poddade med Maja Nilsson Lindelöf

Förutom att hon driver populära konton på Instagram har hon även en podcast, "Högt i tak", tillsammans med sin vän Rosanna Charles. För några år sedan drev hon även en podcast med Maja Nilsson Lindelöf. Podcasten hette "Livet på läktaren" och pågick mellan 2017 och 2019, och när den plötsligt lades ner blev poddlyssnarna mycket fundersamma och många undrade om det var ett bråk som låg bakom poddens slut. 

Efter att podcasten lades ner tog det många år innan de sågs skriva om varandra eller sågs umgås på sociala medier igen. 2023 publicerade Sanna Guidetti en bild inifrån NK i Stockholm. Där hade Maja Nilsson Lindelöfs klädmärke Lis Bonne Atelier en pop up-butik, något som Sanna, till en bild på Instagram, skrev var "så stort". 

Flyttat till Sverige

Sedan Sanna Guidetti slutade höras i "Livet på läktaren" har det hänt en hel del i hennes liv. Hon har nämligen flyttat till Sverige, detta efter att ha bott utomlands i över tio år. 

Nu bor Sanna Guidetti i Nacka tillsammans med maken John Guidetti och deras två barn, Nellie och Mason

John Guidetti. Foto: Harald Weidinger/TT 

Semester i Palma

I och med flytten till Sverige har Sanna också börjat umgås med andra personer från influencerbranschen, däribland paret Rami Hanna och Julian Hernandez, som nyligen reste till Palma tillsammans med paret Guidetti samt tidigare nämnda Rosanna Charles. 

Julian Hernandez och Rami Hanna. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola 


Sanna Guidetti har lagt upp en hel del inlägg från resan, och i ett av inläggen syns en bild där Sanna syns ha det riktigt mysigt med just den 35-årige influencern och stylisten Julian Hernandez. 

Julian Hernandez. Foto: STELLA Pictures/Charlotte Brunze 

Bilden där Sanna och Julian är mycket närgångna har väckt flera frågor hos Sannas följare. 

"Ny kille?", kommenterar en följare. 

"Skulle aldrig låta min tjej göra så med en annan grabb", kommenterar en annan. 

Sanna Guidetti och Julian Hernandez. Foto: Instagram/@sannaguidetti