Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgren: “Helt jävla spårad”

Bianca Ingrossos ord om Pernilla
Bianca Ingrossos ord om Pernilla - Foto: STELLA Pictures, Anders Wiklund/ TT
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso om det roligaste Pernilla Wahlgren någonsin gjort. – Det är fan ikoniskt!

Pernilla Wahlgren, 56, är inne på sin femtonde säsong av realityserien "Wahlgrens värld". Bianca Ingrosso, 29, som valde att hoppa av realityserien efter den tionde säsongen, dyker till mångas stora glädje ändå upp lite då och då i programmet. 

Bianca och Pernilla har varit öppna med om att de inte alltid haft en så bra relation. Under Biancas tonår var det mycket bråk mellan mor och dotter, men i och med inspelningarna av ”Wahlgrens värld” har relationen reparerats och är idag bättre än någonsin. 

Familjen Wahlgren Foto: Avalon/ STELLA Pictures

Bianca och Pernillas relation idag 

I en intervju med Hälsoliv 2020 berättade Pernilla och Bianca hur realityserien hjälp dem komma varandra närmre. På frågan hur de skulle beskriva deras relation, svarade Pernilla: 

– I dag är den helt fantastisk. Vi står varandra otroligt nära. Jag är väldigt tacksam för att Bianca rådfrågar mig om saker, berättar om allt och vill ha mig så mycket i sitt liv. Jag älskar att hänga i hennes mysiga lägenhet. Där äter vi en massa god mat, kollar på film och catchar upp. Vi skrattar väldigt mycket. Humorn är vår gemensamma nämnare. Vi har jobbat på vår relation båda två. Väldigt många skriver att de är avundsjuka på vår relation. 

Bianca höll med: 

– Vi är väldigt involverade i varandras liv både jobbmässigt och privat. Vi ses otroligt mycket, pratar, stöttar och finns där för varandra. Vi umgås nästan som två tjejkompisar. Men tjejkompisar ses ofta över några glas. Vi har samma snack fast vi dricker te i stället.

Ytterligare fyra år har gått sedan intervjun gjordes och man kan bara anta att relationen blivit ännu bättre.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso 2019. Foto: Marc Femenia/TT

Bianca ord om Pernilla: ”Ikoniskt”

Hela familjen Wahlgren är inte blyga med att stötta och hylla varandra på sociala medier och Bianca har vid flera tillfällen benämnt Pernilla som den roligaste hon vet. 

När Elle intervjuade Bianca på röda mattan inför Grammisgalan 2024 i maj, fick hon frågan vad Bianca tycker är det roligaste Pernilla gjort. 

– Nej men det gör hon ju varje dag genom att vara sig själv. Alltså hon är helt jävla spårad, inleder Bianca. 

– Men jag tror det roligaste hon gjort som folk vet om. Det är att hon kom för sent, vilket hon alltid gör, från Pippi Långstrump till finalen i Melodifestivalen. Det avsnittet som hela Eurovision tittar på och dömer. Som Pippi Långstrump, i hela hennes outfit med Jan Johansen. Det är fan ikoniskt! 

Hon avslutar: 

– Det förklarar min mamma i ett nötskal.

Lästips: 

Ciara Zelmerlöw öppnar upp om relationen med Måns: "Fullständigt hjärtekrossad"

Här är 25 grova frågor till pekleken (18+!)

Allt om Vicki Blommé: Partner, barn och fotbolls-EM 2024