Efter uppbrottet från Phillipe – Bianca Ingrossos nya kärleksbesked: ”En tjej”

Bianca Ingrossos nya kärleksbesked
Bianca Ingrossos nya kärleksbesked - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Pontus Lundahl/TT
Dela på Pinterest
Det var två år sedan Bianca Ingrosso och ex-pojkvännen Philllipe Cohen gjorde slut. Nu berättar Bianca att hon är förälskad i en tjej. – Vi har skitkul ihop, säger Bianca.

Entreprenören Bianca Ingrosso, 29, har stått i rampljuset sedan hon var barn. Men hennes stora mediala genombrott kom 2016 när ”Wahlgrens värld” hade premiär. Under åren sedan realityserien hade premiär har Biancas följarskara växt sig rejält och på Instagram har hon över över 1,4 miljoner följare.

Något som alltid verkar vara av intresse, är hur det står till med Biancas kärleksliv. Sedan uppbrottet från ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 30, sommaren 2022 har Bianca varit singel – men nu ger hon ett nytt kärleksbesked. 

Bianca Ingrossos påstådda flörtar 

Bianca och Phillipes relation blev väldigt omskriven under de 10 år som de var ett par, främst på grund av att de gjorde slut, för att sedan bli tillsammans igen flera gånger under åren. 

Men sommaren 2022 gjorde de slut en sista gång och uppbrottet blev definitivt. Idag är Phillipe i en ny relation med Rebecca Lindbergh Thor och paret bor ihop i en lägenhet på Östermalm. 

Men för Biancas del har det varit mer stillsamt på kärleksfronten och hon har tagit tiden åt att jobba på sin relation till sig själv. Men trots det har det florerat en del rykten om Bianca och påstådda flörtar, först ryktades det om att hon hade en romans med en världskänd tennisspelare, men vem denna tennisspelare var avslöjades aldrig. 

Och sommaren 2023 var Bianca på den spanska partyön Ibiza och syntes umgås en hel del med hockeyspelaren Patrick Cehlin.

– Nej men det går bra, han är otrolig. Vi ses. Han är en jättenära vän till mig, sa Bianca till Aftonbladet, under hösten. 

Sedan slutade Bianca och Patrick synas ihop. Men nu kommer Bianca med ett nytt kärleksbesked. 


Läs merBianca Ingrosso syns ihop med Zara Larssons ex – intima bilderna

Nya kärleksbeskedet: ”En tjej”

Det är i en ny video på Tiktok, där Bianca hissar och dissar saker som nyligen hänt i hennes liv. Hon hissar bland annat hennes morfar Hans Wahlgrens begravning för att den var så ljus och vacker, köttbullarna på Ulla Winbladh och Caia Cosmetics nya läppglans. 

Men hon berättar också att hon funnit kärleken.

– Sista är en person. Ers höghet, min nyfunna vän Evita. Vi är båda så jävla lika, kolla den här bilden, det ser ut som mig för några år sedan, det är helt sjukt, säger Bianca och visar upp en bild på vännen.

Hon fortsätter: 

– Vi är samma person, vi har samma energi, vi har skitkul ihop. Jag har blivit nyförälskad i en tjej. Jag är kär i en gumms, avslutar hon.

Lästips: 

Ciara Zelmerlöw öppnar upp om relationen med Måns: "Fullständigt hjärtekrossad"

Femkamp midsommar – 5 roliga lekar till festen

Här är 25 grova frågor till pekleken (18+!)