Bianca Ingrosso lämnar familjen Wahlgren – åker iväg på festresa

Bianca Ingrosso lämnar familjen på midsommar
Bianca Ingrosso lämnar familjen på midsommar - Foto: Foto: STELLA Pictures, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Det har varit midsommar och i sedvanlig ordning firade hela Wahlgren familjen högtiden tillsammans. Men en person saknades – Bianca Ingrosso lämnade nämligen familjen för att åka på semester.

Det råder ingen tvekan om att familjen Wahlgren-Ingrosso står varandra nära. Under åren har vi fått följa familjens relation genom ”Wahlgrens värld” och på Instagram ser vi dem ofta samlas på stora härliga middagar. 

Foto: STELLA Pictures

När det vankades midsommarafton samlades familjen återigen i det stora röda huset för att fira högtiden som de alltid gör. Men det här året var lite speciellt, det var första högtiden utan Hans Wahlgren, som lämnade jordelivet i början på maj. 

Men ytterligare en annan person saknades – Bianca Ingrosso syntes inte på familjens firande på Norra Lagnö detta år. 

Pernilla Wahlgrens lycka med barnbarnet

I september 2023 blev Pernilla Wahlgren farmor för första gången när Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown välkomnade sitt första barn till världen, lilla Kalí. Den lilla gossen har hunnit bli nio månader gammal och dagarna innan midsommar kunde familjen visa att Kalí har tagit sina första steg i livet. Precis som sin pappa och farmor, tog Kalí sina första steg på Norra Lagnö. 

På Instagram beskriver Pernilla sin lycka med barnbarnets nya fas i livet. 

Första Midsommaren utan pappa blev också den första Midsommaren för lilla Kalí…!
Så tydligt när sorg och glädje går hand i hand…!
”, skriver Pernilla på Instagram.

Hon fortsätter: 

Och lyckan att få se pappas älskade lilla barnbarnsbarn som tog sina allra första premiär-steg på gräsmattan på Björkhaga där hans egen pappa tultade omkring som barn - den fyllde oss alla med hopp om att livet fortsätter - fast i en annan skepnad…!

Bianca Ingrosso lämnar familjen på midsommar

Midsommarfirandet gick som sagt av stapeln på Norra Lagnö och i sedvanlig ordning samlas hela familjen i det stora röda huset. 

– Vi blir 20 personer ungefär. Det är verkligen familjen. Så kommer Zoes familj också, Olivers flickvän och så kommer Christians familj. Jag tycker det är så fint att familjen växer, sa Pernilla i podcasten ”Wahlgren och Wistam”. 

Men Bianca Ingrosso saknas på familjens firande i år, hon syntes inte på någon av familjens bilder från det somriga firandet. 

Bianca var nämligen på semester istället. På Instagram har hon publicerat bilder från vad som ser ut som ett födelsedagsfirande med vänner och sällskapet var även på en konsert. Av bilderna att döma befinner sig gänget på varmare breddgrader. 


Foto: Instagram/@biancaingrosso


Foto: Instagram/@biancaingrosso


Foto: Instagram/@biancaingrosso
Foto: Instagram/@biancaingrosso

Lästips: 

Här är alla sommarpratare i Sommar i P1 2024 – hela listan