Magnus Ugglas dotter väntar barn med komikern – visar upp lyckan: ”En liten...”

Emelie Uggla och Nisse Hallberg väntar barn
Emelie Uggla och Nisse Hallberg väntar barn - Foto: Mickan Palmqvist/TT, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Magnus Ugglas äldsta dotter Emelie Uggla väntar barn med komikern Nisse Hallberg.

Magnus Uggla är en av Sveriges mest kända artister. Hans låtar ”Dansar aldrig nykter”, ”Kung för en dag” och ”4 sekunder” har de flesta svenskar dansat till under sena, festliga nätter. 

Men förutom att skapa legendarisk musik så har han även skapat tre liv. Magnus har genom åren varit sparsam med att dela med sig av sitt privatliv, men på senare år har han mer och mer börjat visa upp relationen han har till sina tre barn: Emelie Uggla, 44, Agnes Uggla, 33, och Ruben Uggla, 28. 

Emelie Uggla väntar barn med Nisse Hallberg 

Äldsta dottern Emelie har tidigare varit tillsammans med skådespelaren Sverrir Gudnason, som bland annat är känd från Alex Schulmans film ”Bränn alla mina brev”. Paret har två tonårsdöttrar tillsammans Salka och Sisi

Sommaren 2022 kom det fram att Emelie Uggla och och komikern Nisse Hallberg, 39, var ett par. Det var på Instagram som Emelie visade upp relationen efter en resa till London. 

”Klyschor är underskattade hittar man sin pusselbit så hittar man. Tack för att du tog iväg oss till London. Aldrig haft så kul å fint på samma gång. Jag skrattar på alla bilder”, skrev Emelie då.

Nisse Hallberg och Emelie Uggla. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Två år senare meddelar paret att de väntar sitt första barn ihop. Det är Nisse som publicerar en bild på Emelie när hon visar upp sin gravidmage. 

”Där går hon och bakar en liten Uggla i magen. Att få bli förälder med den här drottning är det vackraste som finns! DET HÄR SKA BLI SÅ KUL HÖRNI!!!”, skriver Nisse Hallberg på Instagram.


Följarna jublar efter avslöjandet

I kommentarsfältet är det flera svenska profiler som utrycker sin glädje och sänder gratulationer till Nisse och Emelie. 

”Men wow wow!!!! Grattis!!!”, skriver Ann Söderlund. 

”Stort stort grattis till er”, hälsar skådespelaren och komikern Klas Eriksson. 

”Hurra!!!!!!!!”, kommenterar programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina

”Wow! Underbart!”, skriver Babben Larsson