Linn Hegdals gåva till Kristin Kaspersen – visar upp relationen

Linn Hegdals fina present till sin svärmor Kristin Kaspersen
Linn Hegdals fina present till sin svärmor Kristin Kaspersen - Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Linn Hegdal har givit sin svärmor Kristin Kaspersen en fin present som hon lagt flera timmar på att tillverka själv.

 I januari 2024 offentliggjorde Filip Lamprecht och Linn Hegdal att att de firade ett år som par. Avslöjandet kom efter flera år av spekulationer att de var i en relation – ett rykte som tog vid efter deras medverkan i ”Let's dance” 2021. 

”Jag är störtkär”, skrev Filip på Instagram då. 

Paret har hunnit med en del under sin relation. Han har tidigare berättat att han bodde ihop med sin flickvän under en tid, men att de idag bor på skilda adresser. Anledningen till att de flyttat isär är att de har väldigt olika scheman, det har Filip Lamprecht tidigare berättat. 

Kristin Kaspersen om att få barnbarn 

Filips mamma Kristin Kaspersen har en nära relation med sonens flickvän och har lagt upp flera bilder med Linn. Och Kristin hoppas på att snart kunna bli farmor. 

I ett avsnitt av sin podcast "Nyfiken på", gästar tv-profilen Marie Mandelmann, 60. Kommer duon in på samtalsämnen barn och barnbarn. Kristin berättar då att hon passar på att göra saker för sig själv, eftersom hon vill vara tillgänglig och närvarande när familjen utökas med barnbarn. 

– Då tänker jag att jag behöver göra det nu. För jag vet inte... säg om fem år eller fyra år när man förhoppningsvis har barnbarn, då vill ju inte jag vara långt borta. Då vill jag vara nära, säger Kristin Kaspersen. 

Linn Hegdals gest till Kristin – visar upp gåvan

Linn och Kristin har som sagt kommit varandra nära under åren och Linn har bland annat visat sin uppskattning och kärlek till sin svärmor genom att ge henne en speciell gåva. Linn har nämligen en ny hobby, vilket är att virka egna väskor. Något hon kan pyssla med flera timmar i sträck. 

Nyligen tog Linns lillebror studenten och till den stora dagen hade hon virkat en varsin väska till hennes mamma och sin svärmor. 

På Instagram visar hon upp skapelserna. 

”Virkade väskor till mig, mamma och Kristin Kaspersen till studenten. Kan sitta i timmar”, skrev Linn på sin Instagram story. 

Foto: Instagram/@linnhedgal

Vilken fin och genomtänkt gåva! 

Lästips: 

Då kommer barnbidraget 2024: Alla datum