Fansen i extas efter flirtiga bilderna på Bianca Ingrosso och Martinus: "Lycklig"

Fansen i extas efter flirtiga bilderna på Bianca Ingrosso och Martinus: "Lycklig"
Martinus Gunnarsen och Bianca Ingrosso. - Foto: Caisa Rasmussen/TT, Patrik Österberg/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Kvällens "Allsång på Skansen" bjöd inte bara på allsång, utan även på en hel del flirtar!

Sommaren är äntligen här och så även "Allsång på Skansen". Precis som förra året står Pernilla Wahlgren som programledare och gästas det här året av stora namn som Tommy Nilsson, Peg Parnevik, Ellen Krauss och Orup

Pernilla Wahlgren. Foto: Stella Pictures 


Premiären av "Allsång på Skansen" innehöll bland annat en hyllning till Hans Wahlgren, Pernillas pappa som gick bort i cancer i början av maj. För att uppmärksamma honom valde Pernilla att sjunga "Dansen på Sunnanö" av Evert Taube. Låten sjöngs av alla i publiken, däribland Pernillas mamma Christina Schollin och dottern Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Christina Schollin. Foto: Stella Pictures 


För övrig musik under kvällen stod bland andra Albin Lee Meldau och Molly Hammar för. Även årets vinnare av "Melodifestivalen", Marcus och Martinus Gunnarsen, stod på scen och sjöng sin vinnarlåt "Unforgettable". 

Martinus Gunnarsen med Pernilla Wahlgren i "Allsång på Skansen". Foto: Caisa Rasmussen/TT 


Något som också var oförglömligt, i all fall för de norska syskonens fans och eventuellt Martinus själv, var att Bianca Ingrosso var på plats. 

Martinus ska nämligen ha haft en crush på Bianca, något han uttalat sig om i flera intervjuer tidigare. Detta är något Marcus och Martinus fans tagit fasta på, och har därför dundrat in med kommentarer på en bild som duon publicerat på Instagram. 


"Mhmmm Martinus ser riktigt lycklig ut bredvid Bianca det ser jag haha", "Äntligen fick Martinus träffa Bianca" och "Jag kan se hur lycklig Martinus är på den andra bilden. Hans leende är annorlunda", lyder några av kommentarerna under bilden. 


Martinus, Bianca och Marcus. Foto: Instagram/@marcusandmartinus 


Men det är inte bara ovan nämnda bild som gjort att fansen blivit tokiga. Under ett av Marcus och Martinus framträdanden gick Martinus ut i publiken, fram till Bianca Ingrosso och tog hennes hand. Även detta fångades på bild, och de ser riktigt nöjda och glada ut både Martinus och Bianca. Se nedan! 

Bianca Ingrosso och Martinus Gunnarsen på "Allsång på Skansen". Foto: Instagram