Bianca Ingrosso visar upp lyxiga huset i Marbella

Bianca Ingrosso visar upp lyxiga huset i Marbella
Bianca Ingrosso. - Foto: Stella Pictures, Patrik Österberg/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Familjen Wahlgren-Ingrosso äger flådiga boenden både i Stockholm och i Spanien!

Det kan inte ha undgått någon att Pernilla Wahlgren, 56, har köpt och sålt en hel del hus de senaste åren. Försäljningen av "det gröna huset" på Lidingö väckte stor uppmärksamhet då många scener i realityserien "Wahlgrens värld" spelats in därifrån. Hon flyttade ut ur huset i våren 2022, och nästa fokus låg då på bygget av "Villa Wahlgren" – en stor villa på Lidingö som Pernilla fick flytta in i 2023. 

Pernilla Wahlgren. Foto: Stella Pictures 

 

Där bor hon idag tillsammans med sin make Christian Bauer, 58, samt sin yngsta son, Theo Wahlgren, 17. 

Övriga barn har flyttat ut, och har numera själva egna flådiga adresser att bo på. Oliver Ingrosso äger en bostad med sin flickvän Zoe-Fay Brown och sonen Kalí på Östermalm, Benjamin Ingrosso bor i Vasastan och Bianca Ingrosso, hon renoverar enstor våning på Östermalm. Hon har dessutom en bostad i Palma som hon hoppas på att få flytta in i 2024

Theo, Benjamin, Bianca, Pernilla, Zoe-Fay, Kalí och Oliver. Foto: Stella pictures 


Även Pernilla Wahlgren huserar en hel del i Spanien. 2018 köpte hon sitt första hus i Marbella, "Casa Rosa", som hade en härlig terrass med utsikt som heter duga. 

Under 2022 köpte hon ett nytt hus i Marbella, "Casa Pina" – en lyxig villa med pool där Pernilla gärna spenderar tid med familj och vänner. 

 


Även Pernilla Wahlgrens barn spenderar en del tid i huset, inte minst Bianca som ofta reser till Spanien både för jobb och fritid. 

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 


Då Biancas lägenhet inte är riktigt klar ännu får hon helt enkelt hänga i sin mamma vackra Spanien-hus. I flera videor på sin Instagram visar hon stolt upp huset:

"Back at mamas", skriver hon till en av filmerna. 


Foto: Instagram/@biancaingrosso

Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon är lite sugen på att sälja sin bostad i Palma och köpa ett hus på Ibiza. Men hur det blir med de planerna återstår att se! 

Lästips: 

Bianca Ingrosso: Lägenhet, pojkvän och så mycket tjänar hon

Så mycket tjänar Benjamin Ingrosso

Pernilla Wahlgrens miljonsuccé – så mycket tjänar hon

Allt vi vet om Ashton Wood: Ålder, jobb och relationen med Benjamin Ingrosso