Efter alla frågor – nu avslöjar Lovisa Worge operationen: ”Ärlig med er”

Lovisa Worge avslöjar operationen
Lovisa Worge avslöjar operationen - Foto: Youtube, Instagram/@lovisaworge
Dela på Pinterest
Lovisa Worge brukar inte svara på kommentarer om sin kropp i sociala medier. Men nu tar hon bladet från munnen och svarar på frågan om operationen: ”Ja, det har jag”

Lovisa Worge, 27, startade sin karriär som Bianca Ingrossos, 29, assistent. Relationen utvecklades sedan och Lovisa och Bianca fann en djup vänskap till varandra. Lovisa var assistent till Bianca i många år och blev också även en del av Caia Cosmetics. Plötsligt slutade Lovisa som Biancas assistent för att börja studera. Dock fullföljde hon inte utbildningen eftersom hon inte tyckte det var roligt. 

Idag har Bianca Ingrosso en ny assistent, men de bästa vännerna jobbar fortfarande ihop. De driver nämligen smyckesvarumärket Ani Jewels tillsammans. Lovisa är idag även en populär influencer med över 200 tusen följare som tar del av hennes glamourösa vardag i sociala medier. 

Lovisa Worge om ingreppen 

När Lovisa Worge gästar Youtube-serien ”I badrumsskåpet” som drivs av Emelie Johansson, där hon besöker svenska kändisar i deras hem och pratar om skönhet och kändisarnas skönhetsrutiner. I avsnittet med Lovisa berättar hon om vad hon har gjort för ingrepp i ansiktet. 

– Botox i pannan och lite fillers i läpparna. Jag har lagt botox i pannan ganska länge för jag tycker att det är fint och jag tycker det ger lyster. Jag är inte så att jag lägger botox för att jag får huvudvärk utan det är för att jag tycker det är trevligt, säger Lovisa. 

Även i dokumentärserien ”Imperiet Bianca” som släpptes våren 2023 öppnade Lovisa upp sig och pratar dels om skönhetsideal och det ansvar som influencers har gentemot sina följare. Det är i samband med det som hon berättar att hon själv har gjort skönhetsingrepp.

– Jag har gjort mina läppar och min näsa. Min näsa var verkligen ett komplex. Jag har ju fått höra det när jag växte upp av någon gammal pojkvän. Så det satte sig ju, och ältades liksom, berättar Lovisa i Imperiet Bianca.

– Men jag kan ibland tycka att jag ser tråkigare ut nu än vad jag gjorde innan. För nu ser jag ut som alla andra


Avslöjar ännu en operation 

Utöver dessa tillfällen har Lovisa inte pratat mer om vad hon gjort för skönhetsingrepp och brukar inte svara på frågor rörande sin kropp i sociala medier. Men nyligen hade hon en frågestund på Instagram och då kommer frågan om en operation på tal igen. Denna gång väljer Lovisa att ta bladet från munnen. 

”Har du gjort dina bröst”, lyder frågan som Lovisa väljer att svara på: 

”Majoriteten av alla frågorna jag fått är denna, och jag känner att jag vill vara transparent och ärlig med er – ja det har jag.”

Hon fortsätter: 

”Anledningen till att jag gjorde det är inte för att få enorma bröst, jag har gjort små bröst som passar min kropp på det sätt som jag vill ha dem. Jag är så nöjd med resultatet och väldigt imponerad över tekniken.”

Lovisa är dock noga med att påpeka att hon inte vill uppmana andra till att operera sig och att detta är något hon tänkt på länge. 

”Jag vill också belysa att jag inte vill uppmana någon att operera sig. Det här är någonting som jag har tänkt på under flera år och eftersom att jag fått den här frågan konstant under två veckor så kände jag att jag vill vara ärlig med er”. 

Foto: Instagram/@lovisaworge

Lovisa Worges utseendeförändring 

Lovisas utseende har förändrats en hel del sedan första gången vi såg henne i ”Walgrens värld”. Se hennes utseendeförändring här. 

Missa inte: 

Hon är Alice Stenlöfs nya tjej – visar upp kärleken

Allt om Frida Nordstrand: Längd, pojkvän och familj

101 saker att göra när man har tråkigt